Beszámoló:
Iringó (20)
Jerevánon található kis lakás, többen vannak benne.
A képeken Ő van, fiatal kislány, a kora valós lehet. Vékony, csinos, és odateszi Magát. Rózsái ***moderálva***, de szerintem megéri
Nálam: 8/10
Beszámoló:
Iringó (20)
Jerevánon található kis lakás, többen vannak benne.
A képeken Ő van, fiatal kislány, a kora valós lehet. Vékony, csinos, és odateszi Magát. Rózsái ***moderálva***, de szerintem megéri
Nálam: 8/10
Köszi kedves vagy. Puszi
Sziasztok.Pár napja voltam Szofival.Apróban hirdet.Sajnos helye nincs,hozzám jött el.Nagyon tartalmas volt az együtt töltött idő,és fantasztikus is egyben.Nagyon jó ötletei voltak,amitől egy extra akciót hoztunk össze.Élvezi,amit csinál és jól is csinálja.Teljes barátnő feeling.Profi az ágyban,és nagyon kedves is egyben.Nem óranézős,és maximális odafigyelést is kaptam tőle.A franciája hihetetlenül jó.Ritka kincs,vigyázzatok rá nagyon,mert ennyire őszinte,kedves lány nincs más Győrben.Kedves Szofi,ha olvasod,ezentúl csak veled,senki mással!Köszönöm,maradj ilyen örökre!
Sziasztok! Érdeklődnék hogy Evelin 22 és Zsófi 28 hirdetőkről lenne e valami infotok? Köszi előre is szép napot
Nyugi, ha normális vagy nem fog kidobni senki. Engem egyszer akart kidobni egy lány, de hozzá már nyolcadszor mentem. Mikor kinyitotta az ajtót én visszazártam. Néztük egymást egy darabig, aztán egyszer csak elindult a szoba felé.
Sziasztok ujj vagyok a témában és végig olvastam minden topicot vélemenyt de nem tudok dönteni ez lenne az első alkalmam .. tudnátok ajánlani valakit aki nem dob ki 10 perc után ? Vállaszotokat előre is köszönöm.
Úristen!
Bogi 26😍😍😍😍
Hááááát vmi ennivalóan imádnivaló kis finomság! ☺
El kell mennem hozzá!
Pár hete felkerestem Alexa26 csajt.
Akkor a Szallag on volt, és nem végez Szallag munkát.
A cickója tantasutikus, de a pocakja se kicsi. Telt,húsos igazi nehéz bombázó. Arcra tiszt Hókefélke. Nagy dumás...
Egy pihe puha szexet megér.
Tudtok ajánlani lábfetist kedvelő lányt?
Lara-25 böl hirtelen Amira 25 lett..xd
Helló. Szeretnék Fanny26 elmenni tetszik a szép formás hátsója! Valaki nem vette kezelésbe közelebbről? Nem utaznék feleslegesen át Debrecenbe ha élőben mégse jó a csaj! Köszönöm.
Üdv!Lara25 egy fa darab!
Hol van Dorina? Nagyon hiányzik...
Hello. Vki tud ajanlana lányt,aki vállal arcraelvezest? Es nem undorral csinalja. Köszi
Új év új tapasztalat. Gloria 40 igazi szőke ciklon 5/4 akivel kezdtem az évet aztán gondoltam folytatom dzso lelkes ujjonc ajánlásával de sajnos nagy hiba volt. Andi 33 ( a 26 végü) más oldalon 32.de új év alkalmából 34 lett (a 32végü) is de a meglepetés életben pont 44-nek néz ki kellemes élvező szinkron hangot adó hölgyike .Az ágy kényelmetlen volt de minden patyolat tiszta még a fürdő is pedig többen is használják .Nálam ez csak 5/2 Volt. Ennyi hölgyből igazán lehet válogatni csak legyenek jó beszámolók előre is köszönöm aki ir!:))
Sziasztok Drága Győri Férfiak!!
Ma és holnap még utoljára várlak titeket egy titkos órácskára,ha lazulni ,felfrissülni szeretnél egy kellemes igazi masszázzsal,vagy csak egy finom érintésre,simogatásra, van szükséged erotikus befejezéssel akkor is keress bátran!
Nem fogsz csalódni:-)
Csók
Drágáim, SZOMBATIG-13.ESTIG MÉG ITT VAGYOK GYŐRBEN-HA SZERETNÉL MEGLÁTOGATNI FOGLALJ IDŐPONTOT.
SOKAN KÉRDEZTÉTEK,MIKOR JÖVÖK ÚJRA-NEMTUDOM,DE JELZEM HA ITT LESZEK.
VIBEREN IS ELÉRTEK,IRJ RÁM ÉS AHOGY IDŐM ENGEDI VÁLASZOLOK,FONTOS NEM KÉREK FOTÓT!-INFÓT HÍVÁSSAL SZÍVESEN ADOK,DE MASSZŐZ VAGYOK IGY NEMTUDHATOM ÉPP MIRE LENNE SZÜKSÉGE A LELKEDNEK,TESTEDNEK.
PUSSZ.
BEATRIX.
IGÉNYES,ÁPOLT URAKNAK!
Dominica 30 - Ismert helyen a kelet környékén, ahova megfogdtam már nagyon sokszor, hogy nem megyek, de mindig kivételt tettem, amit azután megbántam :) Most megint kivételt tettem, de most nem bántam meg, nagyon nem :) Aranyos pörgős csaj, teste szerintem még jobb mint a képeken. francia átlagon felüli, szex átlagon felüli, mi kell még? Kár, hogy most egy darabig nem lesz....
Nagyon sok csajszi rendel azon a környéken! Ugye nem gondolod komolyan, hogy itt bárki felsorolja neked a neveket!! Olvasgass a fórumon találsz ott infókat erre vonatkozóan!
Sziasztok!
Ibolya utca, tűzoltóság körül tudnátok mondani leányzókat? :)
Köszönöm előre is.