Sziasztok! Dönízről valakinek tapasztalata/véleménye? Köszönöm !
Sziasztok! Dönízről valakinek tapasztalata/véleménye? Köszönöm !
Hát ez nagyon vicces volt :D de nem ilyen szerepjátékra gondoltam
Az attól függ M.A.G.U.S.-ozni vagy inkább Shadowrun-ozni szeretnél vele?
Sziasztok tudtok ajánlani olyan hölgyet aki vállal szerepjátékot?
Sziasztok ! Evelin20 rol valami infóra lennék kíváncsi. Régóta szemezgetek vele. Remélem most megjelenik a hozzászólásom.
Engem is érdekelne Roxy! Esetleg Tinánál vagy Saránál járt valaki? Vélemények? Köszi!
Csak ajánlani tudom!
Sziasztok! Holnap megyek Szekesfehervarra, kit ajanlanatok? Melyik lanyt erdemes meglatogatni?? En kepek alapjan Roxyt neztem ki, rola mit tudtok??
Ki ez a VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Sziasztok! Lili 43 ról van valakinek valami infója?
Kitty 25 - Dóra 21 -el egy helyen. A képek nem adják vissza milyen jó csaj élőben. Szép arc, gyönyörű mellek, feszes fenék,, szép hosszú lábak. mi kell még? Időpont egyeztetés könnyen ment. Bájos vidám, nevetős, pozitív teremtés. Francia finom érzéki, szexben is nagyon jó volt, szemkontakt végig meg volt a részéről. Ösztönös tehetség. Megyek még vissza hozzá.
Elizabeth 25 - Időpont egyeztetés, logisztika rendben ment. Első negatívum akkor ért amikor a ***moderálva***. Majd kiderült, hogy a ***moderálva*** a masszázsra értette. Persze. Második negatívum a lakás állapota, hát eléggé lepukkant egy nagytakarítás is ráférne. De következzenek a pozitívumok. A képek megfelelnek a valóságnak csinos fősulis csaj nyitott ajtót. Van egy kicsi pocak, de teljesen rendben van. Francia nagyon finom érzéki, szexben is nagyon érzéki a lány. Ösztönös tehetség. Bár erőteljesen érződik a kezdő feeling. Kicsit jobb állapotú lakásban pár hónap múlva nagyon jó szolgáltatóvá nőheti ki magát. Megyek még vissza hozzá.
Sziasztok.nem tudja valaki hogy hova lett fruzsi néven hirdetö leányzó.barna rövid haju egyik oldalt gépelt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan lányt aki diszkrét kedves megbízható és házhoz jön?
Látogatást tettem Seherezádénál!
Telós kommunikáció rendben ment, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és időpontott is sikerült egyeztettünk.
Megbeszélt időben érkezés és bejutás az általam már ismert lakásba.
Sehi nagyon szép csinos csaj, a hirdetés képei ugyan sugalják ezt de valóságban sokkal jobb!
(Azoknak a kollegáknak mondom akik jártak már a Ninettkénél, hogy egy hasonló csajra számítsanak 10évvel fiatalabb kiadásban! )
A randevú részleteit most sem taglalom, elégedett voltam és visszajáró ügyfél leszek Sehinél!
Ár érték arányban szerintem most az egyik legjobb csajszi a városban!
Evelin 20 rol valami infó?
Szívesen! Úgy legyen!
Szia Vén Szatyor! Nagyon szépen köszönöm személy szerint a beszámolódat amit a Dóra21-ről írtál! Én is hasonlóan jártam korábban nála, de most ismét kedvet kaptam az írásodtól egy újabb látogatáshoz. Bízom benne, hogy tényleg helyére kerültek a dolgok a Dóránál, és egy fantasztikus élményben lehet részem vele.
Lénuskánál járt már valaki?
Én sajnos elkövettem azt a hibát hogy meglátogattam. A szobában állott szag, zuhanyzás fel se merül.. Telefonban alap volt a csók, helyszínen már extra, és kimerült szajrapusziban. Francia jó. Lovagolni kb 3 percet bírt, aztán leszállt, "elfáradt". Hát ok, cseréltünk.. onnantól kezdve folyton azzal nyomasztott hogy mikor élvezek már el... addig míg felhúztam magam es leléptem. Sovány vigasz, de legalább jobban néz ki mint a képeken..