Üdv mindenkinek! Rebekánál nyírmadán volt már valaki? Előre is köszönöm!
Üdv mindenkinek! Rebekánál nyírmadán volt már valaki? Előre is köszönöm!
Pár hónapja volt egy kis félre értésem a Bea 27 hírdetővel. Nem jött össze a találkozó.... írtam is, hogy igy felejtős lett nálam! Közbe irtak a fórumozó társaim, azért gondoljam át, mert megbízható jó szolgáltató! Ezért ma este meglátogattam a Beát! Elsőnek amikor beléptem kedvesen fogadott! Arcra nekem bejött, felajánlotta a zuhanyzást tiszta törölközőt adott, lakás célnak tökéletesen megfelel! A lényeg: rózsaszálak korrektek, hozzáállása nagyon jó, nem nyafog, simogathatod ,lovagló pózba kifejezetten ügyes! Francia, finom érzéki! Összeségében eggyáltalán nem bántam, hogy adtam egy újabb esélyt a találkozónak! Mindenképpen felkeresem újra a hölgyet!
... mert most nem hírdet. Múlt héten és az előtt volt itt, de fog még jönni. De már két éve is volt felénk...
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valakit aki nagy akrobata az ágyba és akár a popot is beválalja ?KÖszi!
Bakker, én ilyen nevű hirdetőt nem is találtam.
Jártam Mézinél. Kecó Juharfa. Képeken ő van. Jó fej, beszédes kiscsaj, franciska és a buli is nagyon jó vele. Ajánlom!
Sziasztok!
Lauráról mit lehet tudni? Nagyon szép, vagyis nekem nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok rá. Előre is köszi.
Egyébként mennyire éri meg itt az oldalon írni neki vagy bármelyik más lányra?
Demona isteni. Hozza felve mentem. De bar el kellett futnom munka miatt sajnos de egy nagyon gyors menet belefert azert ;) Francia isteni. Latvagy 10/8 tehat extra a varosban. Amugy minden korrekt korulotte es a viragok is.
De miert nem csokolozik senki? Vagy csak velem nem? ;) Nem budos a szam :)))))))
Szintén hasonlo. Hihetetlen! Komolyan mondom soha tobbe. Privibe szivesen adok felvilagositast ha valaki menni akar hozza vagy erdekli a velemenyem. De tomore ne menjen hozza senki mert oriasi csalodas er! Nem ma voltam nala de nem vagyok napont fennt itt.
Sziasztok! Kezdőként szeretnék egy kis információt kérni az aproban hirdető Nikyről. A keresőt használtam de sok infot nem találtam róla :(
Mennyi masször van itt Nyíregyházán...és mindenki csak masszirozik ugyebár..,nem kevés pénzért.
Helyes! Meg az életkort, a testsúlyt, és a "rendelési időt"!
Továbbá köszönjük az alant található önreklámokat! ;)
A Nati nevű ( szőke 30 egypár év szőke dögös ) hölgyet látogattam meg...Hol is kezdjem? Fotók alapján komoly Milf.Telefonon próbálkoztam többször, végre felvette.Megbeszéltünk mindent, megyek...Panel átlagos, szoba ők, hölgy szépen kigyúrva, látszik a szoli, meg az edzés, arcra hétköznapi. Elindul a kölcsönös nyalifali, jó, mondom akkor húzzunk gumit, és szexeljünk, erre ő: nőgyógyaszati műtétje volt, és azt nem lehet, kérdezem akkor ezt telefonban miért nem közölted? - Gondoltam így is jó lesz neked, válaszolt, mert mindenki másnak jó így is! Szex tehát nem lett.***moderálva***
Carmen - Időpont egyeztetés könnyen ment. Élőben hatalmas szilikon mellek és szilikon száj. Nem teljesen az én világom, de jól ált neki. Aranyos, pörgős, nevetős csaj. Eredetileg fél órára mentem, de csak egy kellemes masszázst+franciát tudtunk kihozni a szituációból. Nem Carmen-en múlott. Masszázs kellemes volt a francia is. odatette magát. Szerintem megyek még hozzá.
Chyntia - Időpont egyeztetés könnyen ment. A képeken látott lány nyitott ajtót. Fogadtatás kicsit visszafogott volt. Fél órára mentem, de mondta is, hogy nincs több időm, mert már jön a követlező vendég. Gyors zuhany, majd francia. Kimagasló volt a francia tudása. majd a lényegre tértünk, változatos pózókban igyekeztem akrobatikus képességeimmel elkápráztatni, fél óra múlva szó szerint ömlőtt róla is meg rólam is a víz. próbálgattam a határait, a nagyon durvulást nem szerette, de azért lehetett dolgozni rendesen. A kezdeti visszafogottság is eloszlott és egy igazi kis vadmacska született belőle. Azon ritka csajok egyike akivel órákon keresztül el tudtam volna "szórakozni".Ő nem mondta, de tudtam, közelítünk a fél óra végéhez úgyhogy NFVSZ-el fejeztük be a produkciót.A végén úgy lerendezett, hogy a vérnyomásom szerintem karcolta a 230-at :) A produkció végére szerintem eléggé leamortizáltam, de én is alig álltam a lábamon. Ő elment zuhanyzni én meg húztam remegő lábakkal haza. a lépcsőházban Összetalálkoztam a hozzá igyekvő makktárssal, hát mit mondjak, nem irigyeltem :) Megyek még? Naná!
Sziasztok!
Ts Jázmi 20 nál járt már valaki?
Sziasztok!
Orhidea 39 nél már járt valaki?
Sziasztok, tud valaki ajánlani 1-3 órára "búvóhelyet" Tatabányán vagy környékén. Privát üzenetben is lehet. Előre is köszi. :-)
Minden igaz, amit írtam, csak javítanám, a hölgy Melinda 30, nem 28.
Sziasztok Érdeklödnék , hogy a most hirdető csajok közül kihez érdemes menni főleg 18-35 közötti korosztály érdekelne