Legénybúcsúra keresnék lányt/lányokat
Legénybúcsúra keresnék lányt/lányokat
Én se!
Nati 33 al történt eset után meglátogattam Aliz38 át(aki csak 30..) Itt már nem csalódtam. Magas nő, csinos profi,szép haj, szoli, stb. Visszahúzódó természetű, de próbál kedvesen hozzáállni az emberhez.Ja és elképesztően jó lábai vannak.Lakás tiszta.Nekem bejött.
Üdv.
Ő hol hirdet, én nem látok Mónika nevü hirdetőt.......................
"Törölt felhasználó"
Ne félj, majd visszajön másik néven.
Ők engem is érdekelnének. Nagyon is. Telefonban viszont nem volt valami meggyőző, akivel beszéltem így most én sem erőltetem a dolgot.
Engem az Orsika és Viktória duo érdekelne. Biztos volt már vki náluk. Engem főleg a fekete hajú érdekelne. Illetve az, hogy az megegyezik-e a külön hirdető Orsika val? Előre is köszi az információt.
Mivel a húsvéti locsolkodásom elmaradt, ezért a választásom a sok pozitív beszámolóval rendelkező, Bársony (27) nevezetű hölgyre esett. :) Telefonos egyeztetés során fél órára, de azt követően 1 óra időtartamra maradtam. Bársonyt az ajtóban egy szívdöglesztő fehérneműben látván, éreztem, hogy ebből komoly sex várható. ***moderálva***, megszabadulva a ruháinktól, Bársony teljesen elvarázsolt.. A kiváló szeretkezésről 1 regényt tudnék elmesélni, de mivel nem születtem Jókainak, ezért csak annyit írnék, köszönöm Bársony a felejthetetlen pillanatokat. :) Továbbiakban is fenáll pozitív véleményem a következő hölgyekről: Any, Ninettke, Anita Bellini trió után, Bársony szeretkezését/ teljesítményét is 10 ponttal díjaznám! További kellemes estét kívánok! :)
Sokadik látogatás a napokban Kiaránál, imádom a csajszit remélem sokáig lesz még nekünk.
Más! Valaki tud valamit Grófról?? Utóbbi időben nagyon elvan tünve! De hogy sehogy se lehet elérni több mint gyanus! Csak nem befogta valameik hölgy!? :D
😆
(LD. előzmények. Ideje volt már!)
Sziasztok! Debrecenben tudtok olyan maszírozni jól tudó hőlgyet akinél a befejezés akár aktus is lehet. ötletek jöhetnek privátba akár hidető hölgyektől is!
Szeva Makktársak! A sok új lányról,ha van valakinek tapasztalata,ne tartsa magába!
Ugye Cimbi én mindig is mondtam,hogy a Bea nagyon jó kis csajszi ;-) !!! Szép napot!
Hello mindenki !
tudja valaki hogy virag hova tünt egyszerüen sehol sem találom?
ha valaki tud infot írjon jöhet privátba is.
Üdv!
Az valóban furcsa, hogy majdnem mindenki 50 kg, és 58 kg között van, a fotók alapján pedig közel 70 kg-nak néz ki ...
Érthetetlen hogy miért van erre szükség, bár tudom,én hogy úgy vannak ezzel a lányok, ha már ott vagy akkor nem fogsz már lelépni, inkább gyorsan végzel és eljössz(én is jártam így az elején sokszor).
Ha meg kiírod ide a negatív tapasztalataidat, akkor meg megy a hőbörgés, vagy a név változtatás. Ha jót írsz valakiről akkor meg meg kapod a sok dislikeot.
A rutinosabb kalandozók, már nem mennek olyanokhoz akikről nincs valami infó, megbeszéljük egymás között privátban, vagy a barátok személyesen.
Sziasztok Mennék Pécsi csajhoz 1-2 napon belül maximum 35éves jöhet szóba. Kit ajálnátok privátba is jöhet az info előre is köszönöm
Trixi 21-ről tudnátok írni véleményt?
Köszönöm!
Zafira (21) /most nem hirdet/ és Lara (21) van valakinek tapasztalata?
Pedig lenne benne potenciál...
Szép csaj, feszes test, kedves arc, de mégse tudok visszamenni, pedig hetente megfordul a fejembe.
Szabina 22
Fiatal test, 0 feeling, "tedd le a pénzt és tűnj el gyorsan"
Csalódás.
Szerintem 28-30 év alatt 0 érzékük van az erotikához...már aki hiányolja.