Kollégák,
Szofi41-ről és Maya40-ről vélemények?
Kollégák,
Szofi41-ről és Maya40-ről vélemények?
ÜDV Mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Járt már valaki Nati 23 nál?? Esetleg valami aprócska élményt megosztana velem?? Jőhet privátba is.Köszönöm.
Jahh, ok, azt hittem, voltál nála, és ebből jött. :)
Tantra Masszázs 30
jósavárosi piac környéke
pro: kép valós, kedves, tisztaság van, nagyon jól masszíroz
kontra: nincs zuhany, befejezésben nincs francia, gyenge kézimunka
Szofi 29 masszázs
csokisuli közelében
szexi fehérneműben fogad, kedves, tiszta rendezett lakás és vizesblokk, képeknek megfelelő test, szép arc, értelmes és beszédes.
jól masszíroz. nf van. befejezésnél lelkes.
Megyek még hozzá.
Sziasztok!
Első ilyen mókámhoz keresem a partnert (mármint első alkalom, hogy ***moderálva*** érte) Barbi jön be a képek alapján, kedvelem a telt idomokat. Van valakinek tapasztalata vele?
Köszönöm előre is!
😎 Az majd a következő lépcsőfok lett volna pár nap elteltével!? Azt hiszem hősünk poénját idő előtt elsütötted...😁
Bella 20 képek alapján simán válallható, beszéltem is vele kedves volt a teloba, érthetően elmagyarázta mi van az étlapon :) egy infom van róla megbízható furomuzótól, ha esetleg más is meglepne infoval megköszönném de igy is meg fogom látogatni hamarosan :)
Aham, hihető. Beregisztálsz csak azért, hogy belengesd, hogy egy 3 napos (amúgy tök átlagos) lánykát fogsz épp meglátogatni. Gondolom, azóta megvolt, és minden überfaszám sikerült, és persze ajánlod. :D
Amúgy abból kiindulva, hogy ilyen önzetlenül tesztpilótának jelentkezel, az jön le, hogy rutinos kandúr vagy. Írnál esetleg más lányokkal való élményeidről is?
Hahh, ahogy megláttam, visított is a sziréna. :)
Azt elárulod, hogy most hol 'rendel'? Régebben volt a kórháznál, meg a konzervgyárral szemben.
Sziasztok kis élménybeszámoló Lau 42 ről Ő egy nagyon korrekt kedves helyes lány minden a megbeszéltek szerint történt élőben sokkal szebb mint a képeken nálam 10 pontos !!!! még biztos hogy a jövőben meglátogatom Őt!!!
Sziasztok kit érdemes hívni a kora reggeli orakban aki fél is veszi. Mert aki úgy hirdet nem vette fel reggel.
A regisztrációik számát figyelembe véve be zárult a kör, ha meg a duplikációkat is figyelembe veszük akkor meg láthatóan nagyon vékonyka az a "nemzeti kunzultáció" ! :D
Sziasztok...
Lilla 30-ról tud valaki nyilatkozni Debrecenből?
Köszi.
Én tavaly az év végén voltam utoljára(nem ebben a városban). De, ez túlzás! Nem érzem életszerűnek, hogy egy hozzád hasonló felelős látogató maradt volna a hölgynél, ha a valóság annyira torz lett volna a képeihez!? Egy ilyen viszonylag alacsonyabb csajnál a majdnem +10 kiló ugyanis hiteltelenné tette volna az egészet! Kiemelkedőnek senki nem nevezte a műsort, az átlagostól viszont sokkal jobb, feltételezve azt, hogy/ha ugyanazt a mutatványt kaptuk.
Hogy ne csak mindig mindenkiről rosszakat írjak, (pedig legutolsó bejegyzésem óta volt két brutál negatív tapasztalatom,) Kloé 10/10, nagyon aranyos, kedves, és ami ritka, értelmes is!
Tudtam hogy innen ismerős a formája. :D Azt a vánnyadt farát megismertem.
Sziasztok!
Emmáról tudtok valamit?
Kicseng a telefonja, de nem veszi fel.
Miket vállal pl.?
Üdv.
egy MT.
Pamela 24 kb.1 hónapja voltam megerősítem béci0606-ot a képek rolla készülhettek de most plusz 8 kg-os pocak, a műsor atlagos semmi képp nem nevezném kiemelkedőnek!
Sziasztok! Kira 22 ről szeretnék infót
Én holnap megnézem ! Majd elválik képek alapján nem rossz!