Engem is érdekelne ha járt már valaki Leylánál. A képek alapján szimpi!!!
Engem is érdekelne ha járt már valaki Leylánál. A képek alapján szimpi!!!
Sziasztok!Andinal volt mar valaki?lent az aproba hirdet,elore is koszonom!!
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Én voltam nála több alkalommal is. Egyedül fogad a lakás tiszta igényes a hölgy nagyon kedves figyelmes én csak ajánlani tudom.
Hol van az a hely ahol ujabban egyre több lány fotozkodik..egy redönyös pult (Lola) ajánlott kategoria?
Vivi26 korrekt kifejező, értelmes tájékoztatása alapján nem volt érezhető, hogy bármilyen téren is tévedés lenne.Nagyon bemozogtam a képeire! Direkt és már előre elnézést kérve ki szoktam térni a képek valóság tartalmára, vagy annak hiányára! Nos, itt is megtörtént ez, de még is-a válasz ellenére-ezen úszott meg a találka! Ugyanis a képsorozat erősen túl reprezentálja a valóságot! Így roppant kellemetlen volt, de távozni éreztem jobbnak, mint belemenni motiválatlanul, ahol garantált, hogy elmarad az eksztatikus állapotba kerülésem- a szextől legalábbis mindenképpen. Intelligens, természetes és kedves nőt ismertem meg még így is a személyében.
Melyik Zoéról írtál? Kettő is van. Midkettő ZOÉ 24 néven fut. Lina 19-ről van valakinek infója?
Mesélj róla valamit szabolcs1!Kíváncsivá tettél!
Zoéról néhány szót.
3 lány dolgozik ott. Akivel voltam, az nem az a lány aki a fotón van. Akivel voltam az világos hajú, és tetoválása van a derekán, elég nagy. Alakja jó, szülés után maradt pocakocska, de sztem nem gáz.
Barátnő feelingben benne van. Csókolózik alapból, de csak nagyon keveset. Kértem, hogy csókolózzunk már rendesen, mert nekem az a barátnő feeling, de lezárta azzal, hogy nem szeret csókolózni.
Francia óvszerban, lovaglás, misszionárius, hátulról. Készséges más szempontból, próbálta csinálni, hogy elmenjek hamar, de az velem nem olyan egyszerű.
Órát intéztem, de 35 perc után kézimunkával fejeztük be, és távoztam.
Lakás igényes. A lány a legfelső emeleten,zuhanyzó meg lent. Aki zuhanyozni is akar, lent azzal kezdje, mert macerás lejutni, ha épp érkezik más vendég is.
Olyan közepesre, átlagosra értékelem. Nem túl beszédes lány, unta az egészet, várta hogy vége legyen, igaz, legalább türelmesen. Egyszeri történet.
Amugy meg kinézetre nem is lenne rossz a csaj kár, hogy a szolgáltatása olyan- amilyen........ :(
Hali, valaki irjon már rám aki a Mátészalkai csajokat látogassa kellene egy kis info az eggyik kiszemeltről. :D köszi.
Hali!már rég írtam.
Felhívtam pár hölgyet kiváncsiságból.
***moderálva***
Személy szerint maradok az állandó hölgyeknél.
Gréti,Mira ..stb. aki tudja ,az tudja hogy nincsenek sokan.
SIOFOKON HIRDET EGY LEILA LÁNY 18 ÉV ES ÉS DE HA MENTEK HOZÁ NEM Ö AZ AKI A KÉPEN VAN
Köszönöm szépen a kedves szavakat, várlak szeretettel ! Puszi ! :)
Gyerekek, jól érzem, hogy Mendy 27 is egy régi versenyző, új köntösben? Ezek az igénytelenül ***moderálva*** szilikoncicik nagyon ismerősek..
A ritkán városunkba látogató Mia37. és az Annabell24 is egy nagyon erős blöffre hivatkozva bújt ki, vagy kerülte ki a végig fr*ncia lehetőséget-ami nem csak a részemre, hanem számukra is lehetőség lett volna!? :-) Miszerint azért nem tudják e élvezetes elemet vállalni, mert(Mia esetében) ki van idegelve a fog, és (Annabell esetében) a száj inplantátum a "bűnös"! :-) A Mia ezt a kifogást 7 hónap elteltével újra elsütötte anno amikor itt szolgálta a közjót.
Maya40 Már kétszer is beszéltem vele, de egyszer sem tudtam magam rávenni a látogatásra a telefonos performance miatt. Az lehet, hogy auditív vagyok, de annyira goromba pokróc hölgyet képzeltem el a modora, hangja alapján, hogy inkább kihagytam. A képei alapján pedig pont nekem való lenne, talán majd egyszer.
Sofy41 vékony feszes test a képeknek megfelelően, kellemes barátságos arc, szép ápolt haj! Kellemes közeledő jelenség a megfelelő bánásmód mellett. Érzéki és magas a szexuális Iq-a. Nagyon jó kezdés, beindító hangulatot teremt percek alatt, egy kis zene, egy kis mozgás, pucsítás! Tavaly év végén voltam még nála utoljára, átlagos de tiszta panelben praktizál. Komoly beleélős fr*ncia, ujjazni nem lehet, a puncin kicsit látszik a kor, de még nem salátás. Nagyon korrekt a hozzájárulás mértéke, én jó szívvel ajánlom. Helyi viszonylatban és a saját kategóriájában egy erős felső közép mezőnybe rendezném el ezt a hölgyet.
Sziasztok.
Ajánljatok már Nyíregyen egy-két megbízható, igényes lányt., hogy ne kelljen állandóan Db.-be autóznom.
Köszi.
Hi!
Maximálisan egyetértek a leírtakkal,magam is megtapasztaltam a hölgy odaadó ténykedéseit!Kellemes meglepetés volt a hozzáállása,végre a fiatalabb korosztály is képviselteti magát egy gyöngyszemmel ,itt Keszthely körzetében!Üdv.!
Hi!
Beirtam a keresőbe a Viktória nevet,és csupa olyan találatot adott, ami önreklámozásra utal!Van itt valaki,aki megbízható információval rendelkezik,és nem ilyen "egy" beírásos fórumozó?Meglátogatnám a hölgyet,de ha valós ez az önfényezés,akkor valami probléma lehet!Üdv.!