Viktoria végre újra elérhető :)
Viktoria végre újra elérhető :)
Velem nagyon kedves volt végig.nem sürgetett.
Az a trükköm hogy én is kedves vagyok vele.
És nöként kezelem . Nem csak szextárgyként
angyal volt nagyon
Én is voltam Sziminél, és jó tapasztalataim lettek. Karcsú, szőke csaj, kedves is... ágyban is jó.
Van itt olyan hírdető aki szereti ha kutyus pózba szereti, vagy engedi ha összefogják a haját és finoman húzzák, illetve ha a fejét ráhúzod a bájdorongra?
A Rád és a Keletire szórt diszlájkokból full levágó, hogy a legteljesebb "nemzeti konzultáció" rá van szakadva a sztorira! Vállalhatatlan.
Kedves Kecske!
Köszönjük ezt a remek beszámolót. Biztos azt gondoltad, hogy mi meg ökrök vagyunk ha tőled ezt bevesszük. Egyébként próbálta valaki? Ne tartsátok magatokba az infót!
Mert képek alapján nagyon jó!
Jó öreg Gyulánk visszatért.:)
Ez már a sokadik név nála, de kb ez már az eredeti! :D
Azért az sokat elmond, hogy Lara(24) hirtelen átkeresztelkedett és Kati(24) fedőnéven üzemel a továbbiakban 🤔
Akkor lett “varázslat”? :D
Szia, nem biztos!!
Köszi, jó infó, régóta gondolkodom rajt, hogy meglátogatnám. Ha husibb az nem gond :)
Sziasztok ma voltam jázmin21 nél tökéletes a lány !
Kedvesen fogadott , tiszta igényes lakásban .
Csinos nőies formás fenék lenyűgöző francia . Igazi finom nő vagy ! Köszönöm a csodálatos órát . Még találkozunk szépség
Sziasztok!
Valaki volt mar Vivienn (33) nal?
Visszajössz még Denrecenbe?
Akkor hát a Daniella : Istennő még mindig! De ezt a Tibeti szerzetes is alátámasztja :) Hónapok óta nem voltam hozzá, de ugy fogadott amikor beléptem hozzá, olyan csókkal mint ha a szerelme érkezett volna haza! :) Semmit nem változott csinos kedves aranyos, kegyetlen jol éreztem magam nálla! Szerintem akinek sikerül elérni, bejutni hozzá, az nagyon szerencsés ember! Azt mondta miota ki írtam a forumra hogy jövök hozzá, ég a telefon annyian hívják érdeklődnek! Az a baj srácok, hogy a Daniellából csak egy van Nyíregyen , igy viszont nehéz a bejutás hozzá, én ugy érzem szerencsés vagyok, hogy ma a lábai között lehettem! Most egy pár nap pihi aztán újra meglesek valakit......
Halihó! Viki(28)-hoz vitt a szerencsém, csak jót tudok mondani, kecó a Jerevánon, ápolt, aranyos csajszi. egy félóra alapra ***moderálva***, teljes mértékben elégedetten távoztam. Ott van a szeren a hölgy ahogy illik, ajánlott!!
Az a Lara, aki most Amira ?
Dóri30
A képek alapján nőiesebb lányra számítoottam de így is elégedett voltam a külsővel.
Aranyos ,beszédes kedves - nem az a qrvafílengess csak.
Biztos megyek még hozzá,mert jól éreztem magam