Lana 26 őt bár nem ismerem nem tudom hogy Ő milyen
Lana 26 őt bár nem ismerem nem tudom hogy Ő milyen
Sziasztok Szerintem meg Mirabella a legjobb szolgáltató győrben!!!! de sajnos egyre ritkábban van itt
Osztom a véleményed én is csak az emlitett két lányhoz megyek igaz Lana26 ritkán van sajnos.Akik még szóba jöhettek sajna befejezték de remélem megtalálták a nagy Őt.Ezzel nem akarok más lányt bántani de ez a véleményem.
Maya 25: kedves lány, aki kedveli az olyan lányokat, akiken van hús,(jó arányban a elosztva) azoknak erősen ajánlott. ***moderálva***
Ennyi...keress olyan lányt aki a te kedved keresi hisz a "rozsacsokor" azért van h figyeljen rád ...
Ha a kedves hölgy igényes és mindent biztosit ahhoz h egy munkából érkező vendég is rendbe tegye magát kérni sem kell h megtalálja a fürdőt...
Igazából semm megbántani sem okoskodni nem akarok de amilyen az agyon isten olyan lesz a fogadj is... Ez az elv minden esetben igaz akár vendég akár szolgáltató vagy...
Sziasztok... Lilla30 de ízben, érdekelne közelebbről.. .. Köszi..
Én értem, hogy mit szeretnél, de ez nincs így, ez a kérdés pont ezért értelmetlen is! Ugyanis nem itt kell keresni azokat az okokat, amiket felsoroltál. A legtöbb csaj magával sincs kibékülve, nem fogadta el magát ebben a szerepében, így nem ezeketől a f*szságoktól fog feloldódni, beszélgetni, meg társalogni, simogatni meg pont nem akar és ő sem kér belőle. Ez a gáz! ..és ha még unszimpatikus is vagy neki, akkor ezek a "nem szeretem" dolgok, csak még erőssebben jelentkeznek. Amikor már a kezdésnél tapasztalod az itt felsorolt bármelyik magatartás egyikét is akár, akkor azonnal ott kell hagyni, Te így járhatsz a legjobban!!! ..ha képes vagy tanulni mondjuk a saját tapasztalásaidból, akkor ezeket a saját károdon is megtanulhatod, vagy pedig hallgatsz azokra, akik a saját kárukon ezeket itt elmondják neked!
Szia!
1. fürödj meg!
2. borotva használata!
3. dezodor, parfüm!
4.tiszta ruha!
4. legyél pontos. ne késs. némi agykapacitás, hogy emeletet-ajtót megjegyezz, ne a szomszédhoz csengess be.
ennyi.csokit nem kell vinni, (de ha kedveskedni akarsz vihetsz, de ilyenkor jön a szöveg, hogy "diétázik":)) virág egyenesen gáz kategória.
Remélem segítettem sokaknak.üdv..:)
Hát én nem tudom, nagyon gáz lett Győr.
Tapasztalataim alapján, Lana26 és Gabin kívűl senkihez nem érdemes elmenni.
Szerintem ez egy jó szummázása Győrnek!
Közeledik a nyár, és újabb Kedves partner hagyta itt a város :(
Amy is elköltözött...
Velem nagyon kedves volt végig. Az a trükköm, hogy én is kedves voltam vele. És nöként kezeltem . Nem csak szextárgyként. Imádtam köpködös, huncutkodós franciáját, kéjesen élveztető mellszexszét...
angyal volt nagyon
Lehet e még Hozzá fogható tünemény?
Szia,Liza 24-nel voltal ?
Én a lányokat szeretném megkérdezni (bár nem tudom mennyire olvassák ezt a topikot) ,hogy ők mitől szokták jobban, vagy rosszabbros érezni magukat a vendéggel? Merthogy én azt tapasztaltam, hogy ha a lány kellemesebben, oldottabban érzi magát velem, akkor nekem is jobb az együttlét. Szóval kedveskedjünk-e csokival, virággal? Mennyire akarjunk beszélgetni elötte, illetve milyen témáról? Próbálkozzunk-e valami előjátékkal, simogatással, vagy ezt hagyjuk a csudába, úgyse fog működni? Segítsetek kicsit! ☺️
Befejezte :(
Nekem volt aki ezt konkrétan meg is mondta, hogy ő olyan férfit keres, aki eltartja. ☺️
Sziasztok!Ki az abszolut ajanlott Pecsett?Ninettke Kellyxxx Jennifer tetszik de nem igazan tudok donteni,valaszokat elore is koszonom.
Ramiról nem tud senki semmit?? Hova tűnt?
A Zsófirol ugyanezt elmondhatom énis.
Ma délután meglátogattam Zsófi 34-et és jól tetetem,, kb félperc alatt egymásra hangolódtunk pedig még csak most jártam nála először de nem utoljára.
Röviden panel kecó, tiszta rendezett a célnak megfelel a belvárosba rendel, gyors zuhi kezdésnek ,nf francia amit jól mivel uhh..mehet több pózba no nyafi ..
ha jól állsz hozzá megkapod amiért mentél,,beszélgetős csinos normális Nő . Részemről ajánlott szolgáltató!
A 60street es a "Kiss" street sarka szerintem. Párszor belefutottam. 3alkalommal nyitott ugyan az a lány ajtót, pedig mindig máshoz jelentkeztem be.
Sziasztok!Andinal volt mar valaki?aprohirdetesben megtalalhato.