Helló Fiukák!
Ha kerestek, csak a várost írjátok be! Gyöngyszemeket találtok a kis hirdetésekben! Nem olyan*** moderálva***, mint Kornélia, Mona, Thay és társaik, ***moderálva***! Próbáljátok Lillát, Andrea, Vikike, csoda jók!
Helló Fiukák!
Ha kerestek, csak a várost írjátok be! Gyöngyszemeket találtok a kis hirdetésekben! Nem olyan*** moderálva***, mint Kornélia, Mona, Thay és társaik, ***moderálva***! Próbáljátok Lillát, Andrea, Vikike, csoda jók!
Mától máshol. :)
Ahol normálisan moderálnak.
Szerintem a Mona nem rossz! A Kornélia nagyon kedves, a Szofi is jó, nekem az Anita nem jött be.
A Natiról, és a Linácskáról van már valakinek tapasztalata?
BUÉK neked is így utólag. :)
Én volnék, de nam Masszázs Linda, hanem masszőr , sőt, a régi Andrea is.
Boldog Újévet Hexe! (Te vagy a Masszázs Linda is?)
Kornéliáról jó tapasztalataim vannak, szerintem ő az akit keresel. Abszolút ajánlott! Nikonál nem jártam így róla nem tudok nyilatkozni.
Sziasztok!
Kornéliáról és Nikolról vélemény?Barátnő feelinges csajszit kerenék.
Boldog Új Évet Veszprém! :)
Kedves wademecum,
amit leírtál, a vendégekre is vonatkozik, illetve a vendégjelöltelre... :)
-nem alázza meg a hirdetőt, ha már...
-nem játszik a hirdető idejével...
-nem alkudozik, amikor megérkezett
...sorolhatnám tovább, mint Te (persze nem Rólad szól, hanem azokról, akik ezt teszik:))
Lia Black "nilus székely"! Tudása alapján nem lehetett *o*nós. ***moderálva***
Mona a tied, ha a jelszavad nem kamu. Öten ***moderálva***. Nem mutatott meglepetést és jól kezelt bennünket
Kihez érdemes menni Veszprémben? Anitánál már voltam de nagyon csalódtam benne,szépnek szép de a telefonban más ***moderálva*** egyeztunk meg,szinte hozzá se szabad érni és látszik hogy nagyon siet minél hamarabb végezni.
Nikol és Chrystal.
Infót kérnék róluk! Előre is kösz.
Szia,
bizony tényleg úgy jött át, mintha együtt lennétek.
Köszi az infót a srácok nevében is. :)
Linda
Üdvözlök Mindenkit! Diamond Masszázs vagyok.
Elsősorban azokhoz szólnék akik tudják hogy ki vagyok,hogy okos enged,szamár szenved alapon nevet változtatok :-)
Másodsorban most (hogy is hívjam?)Lávaköves Masszázs-Dya-Kényeztető Masszázshoz szólnék.Amikor idejöttem a városba semmiféle Diamond Masszázs nem volt még a közelbe sem,hirdetésekben sem amennyire utánna néztem,ezért választottam Magamnak egy nevet,mégpedig Diamond Masszázs!.Kis idő elteltével hirdetéseiben ilyet olvasok vissza whttps://www.diamondmasszazs.hu Lávaköves Masszázs-Kényeztető Masszázs név alatt.Elég érdekes hogy az Én nevem Diamond Masszázs,de mégis más hirdetéseiben egy diamondmasszazs weblap olvasható.Hát ez nem szép dolog.Elég megtévesztő és sokan nem tudják hogy mi két külön ember vagyunk.Engem zavar hogy ilyen helyzetbe hozott!Szerintem ennek a dolognak tegyünk a végére pontot.Mint már említettem okos enged szamár szenved alapon,én nem szeretnék belemenni a gyerekes névjátékába.Nyugodtan átírhatja a nevét Diamond Masszázsra,lemondok róla az ön javára :-) Így legalább biztosak lesznek az emberek abban hogy ki-kicsoda és nekem ennyi elég is,Megelégszem ezzel.
További Szép Napot Mindenkinek!
Sziasztok kihez érdemes nemmi a környéken főként olyan érdekelne aki magyar lány és nem f*lv*r vagy c* köszi
Pittike én is kíváncsi lennék rá :)
Van már valakinek tapasztalata Diamond masszázsról? Érdemes, nem érdemes? Előre is köszi a segítséget!
Már nem járok, amióta a nagyérzékenységükamerát felfedeztem!
Nem szeretnmém viszontlátni magam a fésbukon, vagy a twitteren. Senkinek sem jó az ilyen diszkréció
Red!
Akkor miért jársz hozzá? Miért dolgozol ellene?
Amúgy pedig messze a legjobb Veszprémben!
- Mindig velünk van, nem váltogatja a helyét.
- Minden vendégével egyformán bánik, legyen dörzsölt vagány, vagy csóró filantróp
- Változatos a programja, mindenki azt kapja, amire vágyik
- A legkedveltebb nálunk, nagyon sok rajongója és a legnézettebb is (és a legkeresettebb) Talán ezt irigyled?
- Igaz nem egy szilfid, manöken alkat, de nem is ezért szeretjük!
- Kellemes, hangulatos környezetet teremtett, ilyen egy igazi szerelmi fészek!
- Nem csörög az óra, ha lejárt az időd, de ne élj vissza ezzel!
Mindenkinek!!!!!! Aki nem hiszi, járjon el hozzá!