saját magadnál jól érezted magad? :D
saját magadnál jól érezted magad? :D
:D szerintem annyira jól érezte magát magánál, hogy holnap újra ellátogat természetesen ismét magához!
:D Nem vagytok egeszek. De en is jol ereztem magam magamnal. en is ujra el lattogatok, magamhoz :D
Sziasztok!
Sonja milyen csaj? Volt valaki nála?
Vendégségben voltam Rékánál (33) Jó alalkú, kedves és nagyon aktív hölgy! Kár, hogy rövid ideig "vendégszerepel" itt! :-(((
Sziasztok! Kata 25 milyen lány, volt már nála vki? Köszi az infót!
Hello! Többször próbálkoztam de még soha nem értem el sajnos.
Kata szép arcú magas lány,ls kimondottan kedves egyéniség. És bármit bevállal akapárban,nem kér felárat semmiért.Ez nagyon ritka,hogy semmire nem kér plusz *** moderálva ***. A lakás egyszerű,de rendezett,tiszta. Belváros.
Tiffany! Nagyon jók a képeid!
Múlthéten, szerdán voltam Loránál. A korábban leirt pozitív véleményekkel teljesen egyet értek.
Kedves barátságos fiatal és csinos lány. Maximálisan mindent megtesz a vendégért. Lehet vele beszélgetni mely ilyen fiatal korban ritkaság. Nagyon ajánlott ,valószínű ha lehetőségem lesz visszamegyek hozzá.
Ma reggel a Luca33 és Zsani31-nél voltam. Csodás élmény volt, mindenkinek ajánlom!!!
Könnyű és gyors volt a megegyezés, a parkolás is. Szexi fehérneműben nyitottak ajtót és sok szeretettel fogadtak el. Pontosan úgy néznek ki mint a képeken, illetve még jobban... Natur franciát kértem, mind2 nagyon jól és finoman szop, isteni volt. Miközben egyik szopott, a másik kényeztetett vagy beszélt, ahogy kértem. Aztán megdugtam mind2-t, és elélveztem a karjukban. Elfelejthetetlen volt, szerintem holnap is elmegyek... Csak szerdáig lesznek a városban, remélem hamarosan visszajönnek!!! G76
Szia Te Gigolo! 😉
Köszönjük a beszámolót!Nincs ennél nagyobb öröm, mint mikor elégedetten távozik a vendég.Örülünk, hogy jól érezted magad, és mindennel meg voltál elégedve.Természetesen várunk legközelebb is...addig is millió puszit küldünk 💋 Zsani & Luca
Sziasztok! Bonnie 28-nál volt már valaki? Tapasztalatok? :) Vélemény jöhet privátba is.
Sziasztok!
Elmenyemet szeretnem megosztani veletek! Ma meglatogattam Lorat, es fantasztikus elmeny volt!
Elbuvoloen szep kedves lany, gyonyoru bomba alakja van. Szep selymes es barsonyos a bore.
Pontosan erkeztem az idopontra, nagyon szexi cuccban fogadott, megbeszeltuk a dolgokat, mar kozben olyan szexin es elbuvoloen mosolygott az emberre! Egy gyors zuhany, majd masszirozas, kozben beszelgettunk. Jo fej lany, lehet vele beszelgetni, ez egy pozitivum. A masszir utan a lenyegre tertunk, es hat ne mondjam, nagyon izgato teste van, hamar tuzbe hozott! Odaado, kedves es turelmes! Erzeki, hamvas borre van, nagyon jo szex kozben csokolni a testet!
Osszesegeben csillagos 5-os! Minden tekintetben pozitiv elmenyekkel tavoztam, es biztosan ujra meglatogatom majd!
Sziasztok!
Viven31 masszázsa milyen?
Érdemes megátogatni?
Vagy?
Köszi!
Valaki volt már Natasánál? Milyen élmény volt?
Nem vagyok veszprémi,de amióta Lora kisasszony feltűnt azóta készültem hozzá.Ma végre nem kevés próbálkozás után végre sikerült is.Megérte.Csak csatlakozni tudok az elöttem pozitívan megnyilvánulók köréhez.A képek csak sejtetik Lora tökéletes alakját,de a valóság az mindent felülmúl.Egy igazi gyöngyszeme a női társadalomnak.Az a típus aki után nehéz nem utána nézni.Értelmes őszinte lány aki kora ellenére sokmindenben állást, véleményt tud nyilvánítani.Jól lehet vele beszélgetni és minden mást is....A tökéletes test a gusztusos csupasz punci a hibátlan kererek popsi a formás feszes combok a kedves mosoly és mézédes gyengéd csókok mind Lora jellemzői,amejek puszta látványa sem kis élmény.A szexben is nagyon igyekezett és minden kívánságomat teljesítette.Nagyon jól éreztem magam, bár igaz a csúcsra nem sikerült eljuttatnom,de ezt nem róhatom fel hibául, mert ez mint tudjuk nem minden esetben lehetséges és első alkalommal meg főleg.Remélem még tudok vele találkozni.
Ez a Kammilla létezik egyáltalán? Kicseng,de senki sokszori próbálkozásra se.
Örükök neked Stella,hogy újra itt vagy Veszprémben. A bájoddal és a kedvességeddel csak a legjobb érzéseket váltod ki bennem! A jó bornak nem kell cégér,ahogy neked sem. Megéred a pénzedet az utólsó fillérig!
Valaki volt màr Mayanal? Milyen élmény volt?