Szia Katónéni!
Én konkrétan a nyíregyházi fórumbol vagyok,hogy a lányok többsége hová valósi gözöm sincs de van néhány nyíregyi is azok között akik manapság magyarázkodóban vannak.Én nem a békét akarom feldulni,egyszerüen bosszantó sött kifejezetten idegesitö amit egyes lányok csinálnak a hirdetéseikkel.És nemelyikük ahelyett hogy a gyors megoldásra törekedne még háborog és panaszkodik,próbálja megmagyarázni amit nemlehet.Én meg egy kissé roszmáju vagyok,ezért örülök annak hogy beindult a rendcsinálás és bizonyos lányok most kellemetlen napokat élnek át.Tudom hogy vannak sajnos olyanok is akik semmi rosszat nem tettek(mint Te is)mégis megisszák ennek a levét.Mégsem háborogtok vagy vergödtök hanem együtt müködtök a szerkesztöséggel,és türelmesen vártok.Ez lenne a kulturált,a célravezetö,és a leggyorsabb a többi lány részéröl is.Csak sajna néhányukba nem szorult annyi az alapvetö inteligenciábol hogy ezt megértse.
Ha félreérthetö voltam és vagyok akkor bocsánatot kérek mindenkitöl akit esetleg megbántottam.De szerintem itt volt az ideje hogy rend legyen végre.