Sziasztok.Egyetlen gond van csak.Mindenkit kinek problémája van egy kalap alá vesztek!!!Nem minden lány ilyen ezen az oldalon ki segitséget kér a szerkesztötől!És úgy érzem jogomba áll ha egyszer fizetek.Én sem tudtam,hogy miért nem tudok egyik napról a másikra belépni a jelszavam és az email cimemmel!Irtam is nekik,de semmi válasz!Magán uton végül is kiderült,hogy mi volt a probléma!3 voltunk egy lakásba és az egyik csaj lelépet.Joggába áll!De az nem hogy belépet az oldalra és modositotta mind a 2nk hirdetését,magát tette fel és minket törölt, m.változtatta a jelszót s.t.b!Tudom ez az én bajom!M.is oldottam csak a szerkesztösség ezzek után ,letiltott.Arról nem is beszélve ,hogy 2 hete irkálok,hogy töröljék a regisztrált email,m a t.sz.Hogy új hirdetést tudjak fel adni,de semmi reakció.Nem is érdekelne csak Egomba ezt az oldalt ismerik nagyon."Mink lettünk büntetve 1 lány aljassága véget.Mult héten már nem tudtam mit csináljak ezért regisztráltam egy másik email cimen.Igy kerültem én is m. a barátnöm is bele ebbe a csapdába!De várunk,várunk....Katónéni te mit tennél a helyembe?:)üdv HOLLY