Helló!
Mi a baj az apróhirdetésemmel?
Evykebaby
Helló!
Mi a baj az apróhirdetésemmel?
Evykebaby
Kedves Dundika!
Hirdetése azért lett letiltva, mert egyeztetést igényel. A jelenlegi hirdetése alapján három telefonszám és három azonosító szám köthető Önhöz. Ezt kell tisztáznunk emailben, és utána adhat majd fel hirdetést.
Még egyszer elnézését kérjük a késői válaszért.
VL
Kedves Dundika!
Igaza van, nem válaszoltunk kérdésére, amiért elnézését kérjük! Véletlenül átsiklottunk a hozzászólása felett, nem volt szándékos.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Azért el vagyok szomorodva,hogy aki ma írt önöknek már válaszoltak kérdésére,én tegnap tettem ezt meg és semmi reakció.Miért van egy olyan érzésem,hogy nem is akarnak foglalkozni a kérdéssel?
Evykebaby néven adtam le Köszi előre is
Kedves Evyke!
Kérjük, először belépve oldalunkra adja le megrendelését.
VL
Kedves Edobaba!
Megrendelésének feldolgozása után minden szükséges információt megküldünk emailben Önnek is, ugyanúgy, mint mindenkinek!
VL
Helló Én is kérnék egy számlaszámot az utaláshoz e-mailben
Köszi!
Sziasztok!Ha lehet küldjetek egy számlaszámot az emailemre,hogy minél hamarabb ki tudjam fizetni a hirdetés diját.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
Egyetértek Katónénivel! Ideje lenne a lányoknak megtanulni a rendet.A lányok egyrésze miatt van kavarodás nekik köszönhetö hogy telelett a bili és beindult a rendcsinálás.Várjon mindenki a sorára,és vonja le a megfelelö következtetéseket.Aki korrekt modon intézi a dolgait és korrekten viselkedik annak hamarosan megoldodik a problémája.Aki erre nemhajlando,az meg igy járt!!Egy kicsit sem fognak hiányozni erröl az oldalrol.
Kedves Hirdetők!
Eddig nem szóltam bele a háborgásokba és mindegy, hogyan reagáltok rá, nem kell érte szeretni.
A Szerkesztőség ezerrel dolgozik, mert sokan abban élik ki magukat, hogy kavarjanak ezen a honlapon.
Én tavaly nyáron már hirdető voltam itt, szeptember óta vagyok előfizető. Soha semmi gondunk nem volt egymással, ha problémám volt, tudtam, mit kell tennem. Az e-maileimre mindig kaptam választ, igen, lehet, hogy kicsit, vagy napokat kell várni rá, mert valakik adják a munkát nekik rendesen.Vártam és jött a válasz. Ti is megkapjátok amint ráérnek. Türelem.
Ez tényleg egy korrekt honlap, már nekem forr az agyam a sok piszkálódástól. Nézzétek meg, hétvégeken mit művelnek egyesek itt, nehogy pihenőt tarthassanak a VL munkatársak.
Még valamit. Én is szerettem volna változtatni valamin, egy hetet vártam háborgás nélkül a válaszra, ami meg is jött. Egyelőre a sok visszaélés miatt nem lehet. Tudomásul vettem, mert megértettem és udvariasak mindenkivel, még a hőbörgőkkel is.
Én most elégedetlen kezdek lenni a mobilszolgáltatómmal, tehát váltok, keresek egy számomra megfelelőt, háborgás nélkül.
Az életben valahogy így működnek a dolgok. Azt viszont a vak is látja, hogy minden kötöszködés ellenére a VidékiLány nagyon nézett oldal. Szerintem sok régi hirdető egyetért velem, csak okosan hallgatnak. Engem viszont nem érdekel, hogy tetszik, vagy se a véleményem, de legyen már elég!
Tisztelt Szerkesztőség!
Én is szeretnék már választ Bár legjobban azt ,hogy végre aktív legyen a hirdetésem
Köszönöm
Tisztelt Szerkesztőség!
Információt szeretnék kérni miért lett hírdetésem letiltva?Hiszen nem cseréltem nevet ,számot, a képek is tudtommal az enyémek és nem durvák.A szöveg sem drasztikus,szerintem.Már írtam mailt de nem kaptam rá választ.Várnám!
Köszönöm:Dundika Cica.
Tisztelt Szerkesztőség!
Információt szeretnék kérni miért lett hírdetésem letiltva?Hiszen nem cseréltem nevet ,számot, a képek is tudtommal az enyémek és nem durvák.A szöveg sem drasztikus,szerintem.Már írtam mailt de nem kaptam rá választ.Várnám!
Köszönöm:Dundika Cica.
Elnézést Megkapták
Tisztelt Szerkesztőség!
megkaptál az e-mail-em amit reggel küldtem? Abban benne van minden amit kértek
Kedves Nikolette!
Átnézzünk, és mindenképpen visszajelzünk Önnek emailben.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Rendben lesznek így már adataim, amiket e-mail-ben elküldtem? Meg tudják csinálni az ellenőrzést és aktiválni a hirdetésem? Kérem segítsenek ha továbbra sem jó még mindig valami ,hogy mit csináljak!!
Köszönöm előre is!
Kedves Krisztina!
Nem tudjuk megmondani, mert sokan vannak hasonló helyzetben mint Ön. Folyamatosan ellenőrzünk, igyekszünk mindenki ügyét alaposan és gyorsan megoldani - ennyit ígérhetünk.
VL
Még egyetlen kérdés.. Mennyi időt vesz ez időbe? Köszönöm.