Érdeklődnék hogy van e még a 4 napos ingyenes hírfdetés?Ha nincs akkor mit kell tennem hogy rendben legyen a regisztráciom.
Érdeklődnék hogy van e még a 4 napos ingyenes hírfdetés?Ha nincs akkor mit kell tennem hogy rendben legyen a regisztráciom.
Tisztelt Szandra!
Belső üzenetben válaszoltunk
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Hello, még mindig kétes hirdetőként vagyok az apróba pedig még fényképet se töltöttem fel mikor veszitek le??? már ez ügyben beszéltünk és mondtátok hogy lekerül rólam ez a megjegyzés :(
Tisztelt Alina!
A kétes jelölőt eltávolítottuk. Kéjük, hogy az elkövetkezendőkben se töltsön fel olyan képet, ami nem Önről készült!
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Ideje lenne már rendet tenni a regisztrációk terén.Sokszor lehet látni olyat,hogy hírdetőként regisztrált ,állítólag csak lányt felkereső partner.Viszont olyat is látok,ezen ledöbbentem,hogy fényképgaranciás aktív hírdető hogyan tud "újonc" látogatóként regelni???
Üdvözlettel: Dundika.
Tisztelt Dundika!
Azt, hogy ki, hogyan regisztrál, sajnos nem tudjuk befolyásolni. Két regisztrációs lehetőség van, vagy hirdetői, vagy látogatói. A hirdetői regisztrációval, a legjobb tudomásunk szerint, nem jelenhet meg a fórumon senki úgy, mint újonc látogató, hacsak nem regisztrál egy látogatói fiókot is.
Kérem, belső üzenetben írja meg, ki volt az, aki hirdető és látogató is volt egyben.
Köszönettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Lili és Niki szeretné önöket megkérni arra, hogy az Antal és a laktulaj felírásait moderálni szíveskedjék, mert amiket ott állítanak rólunk az egyáltalán nem igaz, és nem fedi a valóságot. Egyszerűen lejárató kampányt folytatnak ellenünk, mivel eljöttünk az előző helyünkről, ahol voltunk, és ezt mind a mai napig nem tudják elfogadni. Kérjük ez ügyben mielőbbi szíves intézkedésüket!
Előre is köszönettel: Lili és Niki
Tisztelt, Szerkesztőség!
Szeretném önöket megkérni arra, hogy a tegnap este óta szüneteltetett hírdetésünket (Lili és Niki), szeretnénk a 24h letelte előtt mihamarabb visszatenni az oldalra. Kérném mielőbbi szíves intézkedésüket ez ügyben!
Előre is köszönettel: Lili és Niki
Tisztelt Lili és Niki!
A szüneteltetést kikapcsoltuk. Kérjük, hogy az ilyen jellegű kéréseiket belső üzenetben írják meg
Tisztelettel:
Tisztelt Szerkesztőség!
Székesfehérvár, Bella nevű hölgy, kicsit jobban megnézve, 2 különböző nő fotóival hirdet! Ez szabályos? Melyik fotó ábrázolja valóban a szolgáltatót?
Két darab képen nem ő van a többi fedi a valóságot.
Tisztelt Látogatónk!
Köszönjük az észrevételét. Az említett 2 fotót töröltük
Tisztelettel:
Kép problémák vannak a Linda nevű fehérvári leányzónál, aki a r....l... nevű oldalon ugyanezzel a képsorozattal Tatabánya, Heni néven hirdet, más adatokkal.
Tisztelt Látogatónk!
Köszönjük az észrevételét, jeleztük a hirdető felé!
Tisztelt Szerkesztőség! Zsuzsu néven hírdető hölgy nem Hévizen, hanem Keszthelyen rendel. Szerintem a diszkréció nem itt kezdődik, ill. nem ilyen módon (aztán mikor az új kuncsaftnak elfelejti megmondani, akkor az illető bekopok máshová).
Tisztelt Maláj!
Köszönjük az észrevételét, jeleztük a hirdetőnknek, módosítsa a városát.
Tisztelt, Szerkesztőség!
Én a mai nappal befejeztem ezt a tevékenységet, mivel külföldre megyek. Szeretném ez úton megköszönni önöknek, hogy hírdethettem a VL-en.
Puszi: Lili
Tisztelt szerkesztöség
érdeklödni szeretnék a fényképem az nem jo azért nem jelenik meg?
Tisztelt Hirdetőnk!
Igen, ezért moderáljuk ki.
Tisztelt Szerkesztőség!
Próbáltam feladni klub hirdetést, de elutasították,m in változtassak?
Köszönöm