Kedves Krisztina!
Köszönjük, átnézzük.
VL
Kedves Krisztina!
Köszönjük, átnézzük.
VL
Minden egyes infót elküldtem e-mail-ben. Remélem sikerül mihamarabb a hirdetésemnek megjelennie. Köszönettel: Kriszina
Kedves Krisztina!
Éppen ezért az ellenőrzés során nem is figyeljük az IP címeket, kizárólag a regisztrációk, email címek és telefonszámok közötti összefonódást!
És nem mellesleg a számok, amiket írtunk, mind az Ön azonosító számával belépve kerültek fel oldalunkra - tehát ilyen szempontból is független, hogy hol, milyen számítógépet használt.
VL
Könyörgöm!Ez egy nyilvános netezési lehetőség!!!!INTERNETKÁVÉZÓ!Talán tudnom kellene hogy rajtam kívűl hányan regisztráltak még erről a helyről????
Kedves Krisztina!
Nem lett kimoderálva üzenete, hanem valaki, aki olvasta, moderálásra küldte. A kettő nem ugyanaz!
VL
Kedves Krisztina!
Mi is kiírhatjuk ide 5 hozzászólásban, konkrétan mi a gond az Ön hirdetésével, de nem ez a megfelelő módja a szabálytalanságok rendezésének - legalábbis szerintünk.
Egyébként érdekes, hogy az a Hirdető panaszkodik a többiekre, akinek ennyi neve, telefonszáma és regisztrációja van... Ingyenesen és előfizetéssel is próbál hirdetni, van aktív, lejárt és ki nem fizetett megrendelése is...
Kérjük, ne is számítson arra, hogy tisztázás és egyeztetés nélkül engedni fogjuk hirdetését csak azért, mert a fórumban ír, vagy mert befizeti a hirdetési felület díját. A szabályokat kell betartani, együtt kell működni ahhoz, hogy minden rednben menjen.
VL
Kedves Nikolette!
Amint válaszol levelünkre, és sikerül egyeztetni Önnel, akkor a szabályosan feladott hirdeését aktiválni fogjuk!
VL
Kedves Krisztina!
Egyeztetés nélkül nem fog menni! Tisztáznia kell a lentebb említett helyzetet.
Megjegyzés: attól, hogy valaki előfizetett felületen hirdet, a szabályokat be kell tartania!
VL
Kedves Krisztina!
A probléma oka röviden:
Ön eddig 17 néven, 14 telefonszámmal 18 regisztrációban szerepelt oldalunkon. Ebből 4 hirdetésre érkezett bejelentés nem valós kép használatáról, ami miatt végül 2010.05.11. napján kapoot az egyik regisztrációja kétes jelölőt. Mivel Ön az akkor használt telefonszámát azóta több regisztrációjában, több hirdetésben próbálta használni, így minden érintett regisztrációja megkapta a jelölőt a használt telefonszámokkal együtt.
Sajnos amíg nem hajlandó egyeztetni szerkesztőségünkkel a továbbiakról (a szabályos használatról), addig nem fog tudni hirdetni oldalunkon.
VL
Kedves bettyke!
Amint válaszol levelünkre, és sikerül egyeztetni Önnel, akkor a szabályosan feladott hirdeését aktiválni fogjuk!
VL
Na és természetesen a segítség kérő üziket ki kell moderálni..Na ez is egy megoldás!
Kár itt az erőlködés,kedves Nikolette... Úgy látszik, hogy ez csak nekünk Debreceni hirdetőknek járja. Ugyan én azt nem értem, hogy én is áttértem az előfizetésre, ennek ellenére kétes jellel vagyok megbélyegezve.Na?!Indoklás persze nem járja,hogy ugyan miért vagyok kétes hirdető.Na persze az biztosan megengedett ugyanakkor hogy egy fizetett hirdetésen 2-3 lány is hirdesse magát,ugyan annyi pénzért.Persze ez is Debrecenben van.Világi jó lett ez VL mióta fórum is van,meg kétes hirdetők,meg valaki eldönti hogy kinek jelenjenek meg a hirdetései,és ha igen akkor az milyen formában.Köszönjük kedves VL Szerkesztőség,hogy írásaink nyomon vannak követve,és segítenek a probléma megoldásában. 3 napja fizettem be a hirdetést,de szüneteltető stádiumban vagyok,mert a szégyentől nem szeretném kirakni közszemlére a oldalam....Köszönöm.
Tisztelt Szerkesztőség!
tegnap reggel kaptam egy e-mailt miszerint szabálytalan vagy valótlan a hirdetésem Én minden tőlem telhetőt megtettem és javítottam amiről azt gondoltam ,hogy szabálytalan lehet Emellett már több üzenetet is küldtem ,hogy kérem segítsenek ,hogy konkrétan mi lehet vagy lehetett a hiba ,illetve ha már rendben van akkor kérem aktiválják.Azóta már a fizetett hirdetésre is áttértem Kérem mégegyszer a segítségüket Köszönöm Nikolette Debrecen
Tisztelt Szerkesztőség!
Lesznek szívesek segíteni?? Ugyanis így eléggé kétessé váltam, és tegnap fizettem be a hirdetést is. Akkor most azért fizettem, hogy így "megbélyegezve" lássanak, a kedves érdeklődők??! S.O.S.
Személyes adatokat kérjük ne írjanak ki a fórumba!
Mivel érdemeltem ki a kétes hírdető címet?? Mihamarabbi választ várok! Köszönöm.
sziasztok! én azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy legyetek már szivesek aktiválni a hirdetésemet mert már lassan 3 napja nem tudtátok aktiválni. én a bettyna néven vagyok miskolcról feltüntetve a hirdetésen . ha aktiváljátok én azt elöre is nagyon köszönöm!
Kedves Szerkesztőség!
Köszönöm az aktiválást,örülök hogy sikerült megoldanunk a problémákat!
Kedves Edobaba!
Egyrészt: az ellenőrzést és a szabályok betartását akkor sem tudja elkerülni, ha előfizető szeretne lenni.
Másodszor: a kecskeméti hirdetővel kapcsolatos észrevételeit konkrrét információkkal együtt emailben küldje el, vagy használja oldalunkon a "Bejelentés" menüpontot.
Harmadszor: a szigorú ellenőrzés most mindenkinek kötelező. Lehet, hogy lassan haladunk vele, de akivel minden rendben van, annak ezt egyszer kell végigcsinálnia, és utána nyugodtan hirdethet.
VL
Kedves Érett Barack!
Ha emailben is megírta problémáját, válaszolni fogunk. Az ellenőrzés most hosszú idő, de a sorozatos visszaélések miatt ezt kell tennünk. Igyekszünk, de sok időt igényel, viszont akivel nincs probléma, az utána már nyugodtan fog tudni hirdetni.
Sajnos a fórum nem a legmegfelelőbb hely ennek tisztázásráa, hacsak Ön ki nem írja ide a fórumra, hogy személyes adatait is itt kívánja egyeztetni.
VL