Tisztelt Szerkesztőség!
A "kétes hírdetés" mit jelent valójában és mi alapján kapja meg a hírdető?
Válaszukat előre köszönöm.
Tisztelt Szerkesztőség!
A "kétes hírdetés" mit jelent valójában és mi alapján kapja meg a hírdető?
Válaszukat előre köszönöm.
Tisztelt andrei!
A kétes jelölőt az a hirdetés kapja meg, amiben bizonyíthatóan olyan kép(ek) szerepelnek, amit az internetről töltött(ek) le és nem a hirdetőt ábrázolja.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Kedves Szerkesztöség
Felhivnám a figyelmüket hogy a Nyíregyházi hirdetö Amina és Mona egy és ugyanaz a személy!
Legyenek szivesek megvizsgálni a 2 hirdetést mert dupla,és többi lányra nézzve sértö!
Köszönöm elöre is
Tisztelt Szerkik!
A chatet szét fogják kúrni. Nekem már elég, amikor a szüleimről hány egy féreg, aki nem is ismer....
Engem próbálhat sértegetni, leszarom a trógert, de apám 50 évesen tragikus körülmények közt meghalt, kurvára nem vicces.
Anyám ilyen hülyegyerekekkel kínlódott 46 évig, pedagógus volt, 76 éves...őt egy zsugulin b...ták. Kössz. A fiamat apám csinálta.
Remek. Hova még??? Én lépek, ha nem tesznek semmit. Ez már több a soknál, Fustos, cheng és sorolhatnám.
Valamit tényleg tenni kéne már.
Köszönjük (nem én vagyok az egyetlen)
Üdv.
Kefe
Kérném a hirdetésem végleges törlését és a fórum részéről is .
Tisztelt Almi12!
Belső üzenetben válaszoltunk.
Igen lehet törölni habár nem tudtam hogy még fenyi jár
Tisztelt szabadon26!
Látogatóként sajnos sehogyan sem :) Ahhoz hirdetői regisztráció szükséges.
Tisztelt Almi12!
Nem tudjuk milyen fenyiről ír, mi egy dolgot kérdeztünk. A regisztrációját töröltük.
Tisztelt szabdon26!
Amikor megkezdi a regisztrációt, válassza azt, hogy hirdető szeretne lenni :)
Tisztelt Dark Horse!
És mi értelme lenne, mit érnénk el vele?
Tisztelt szerkesztőség!
Legyenek szívesek felvilágosítani arról, hogy mi rosszat írtam azzal a bemutatkozómban, hogy " a képeim a valóságnak megfelelnek és retusálás mentesek"? Ezt ugyan miért kell kimoderálni?
Számomra érthetetlen!
Tisztelt gyöngyszem!
Semmi rosszat nem írt ezzel. Az ilyen és erre utaló szöveget minden hirdetőtől töröljük, akinél csak észre vesszük. Sajnos sokan vissza éltek azzal, hogy nem töröltük az lyen jellegű szöveget. Feltöltöttek képeket (akár milyet), oda írták, hogy ő található rajtuk, közben ez nem fedte a valóságot. Ezért döntöttünk úgy, hogy az ilyen jellegű részt töröljük.
Megértését megköszönve:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt szerkeztőség !
Szeretném megkérni önöket, hogy mielőtt a hozzászólásaimhoz kitennék az alábbi szöveget nézzenek jobban utána a dolgoknak !
A következőről lenne szó : ***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ezt a mondtatod, ha jól tudom, akkor rakják ki, ha egy hirdetőével azonos IP címről került ki a fórumra.
Legalábbis a pécsi lányok fórumán Gyömgyszem kisasszony ilyesmit írt.
Mivel nem először kaptam meg ezt a figyelmeztetés, és már más lányokhoz járó vendég (?) is nekem esett a fórumon szeretném, ha utánanéznének a dolognak és tisztáznák azt !
Ha valóban IP alapján működik a dolog látniuk kell, hogy egyetlen egy hirdetővel sem egyezik a sajátom.
Ennek több oka is van : Először is FÉRFIként járok lányokhoz, mint VENDÉG !
Másodjára az itthoni IP címem dinamikus, szóval minden kapcsolódás után új IP-t generál a rendszer. Ebből adódóan már eleve fura lenne, ha bárkiével azonos lenne, illetve még netbookról szoktam felnézni, ahol pedig Vodafoneos stick (benne sim kártyával) biztosítja az internetet. Itt sem hinném, hogy a szolgáltatón belül 2 egyforma előfizetés lenne.
Szóval szeretném megkérni Önöket, hogy nézzenek utána a dolognak, és a pécsi lányok fórumán tisztázzák azt, mert igen kellemetlen helyzetbe hoztak most már nem első alkalommal !
Vagy ha nem IP alapján kerül ki a figyelmeztetés, akor várom a magyarázatukat milyen jogon járatnak le ilyen szinten töb ember előtt !
Megfordultam már pár lánynál, de még sosem járattam le senkit, csak a tapasztalataimat írtam le minden ferdítés nélkül.
Szóval szeretném az ügy mihamarabbi tisztázását !
Köszönöm !
Tisztelt Szerkeztőség valami nincs rendben nem tudok az adatlapomon modositani se üzenetet irni, önöknek se én, se a barátnöm legyenek szivesek utána nézni köszönöm.
Sajnos megint nem müködik légyszi csináljatok vele v.mit köszönöm.
Kedves Hirdetőnk!
Mindeféleképp szeretnénk megoldani a problémáját, viszont kicsit több információra lenne szükségünk a hibajelenséggel kapcsolatban. A Chrome böngészővel, amit használ nem szokott gond lenni (mi is ezt használjuk), viszont előfordulhat, hogy egyes utólag telepített kiegészítők hibákat okoznak. A hiba felderítésére két dolgot szeretnénk kérni Öntől:
1) Nyomja meg az F12 gombot, erre elő fog jönni alul egy fehér panel, ott válassza a "Console" fület. Próbálja egy kicsit így használni az oldalt, leginkább azokat a funkciókat, amiről a hibabejelentésben írt, pl. hirdetés módosítás. Ha a lenti "Console" panelen bármilyen piros színű hibaüzenetet lát, azt pontosan írja meg nekünk (copy-paste) itt a fórumban. A lenti panel az F12 ismételt megnyomására eltűnik.
2) Próbálja meg a Chrome bömgészővel inkognitó módban használni az oldalt, mert ilyenkor egyetlen utólag telepített kiegészítő sem töltődik be. Inkognitó módba a CTRL+SHIFT+N billentyű kombinációval tud lépni, vagy az ablak jobb felső sarkában a 3 csíkra kattintva a menüből lehet kiválasztani. Szükséges volna tudnunk, hogy a hiba így is jelentkezik-e.
Kérjük mindenféleképp írja meg ezeknek az eredményét, hogy segíteni tudjunk!
Köszönöm a szerkeztőség "válaszát" !
Én megpróbáltam tisztázni a dolgot, de egyedül elég nehéz.
Ezek után örülnék, ha különböző lejárató, moderáló szövegek nem kerülnének a beszámolóim elé, mivel ezt most sem sikerült indokolniuk az illetékeseknek, és reagálni sem voltak hajlandóak a bejegyzésemre !
Köszönöm !
Sziasztok aktiváljátok már a hírdetésem köszi
A hírdetésem haggyátok már jová légyetek szivesek! köszi