Blackangel (28). Panel házban, aranyos kis csajszi, de valahogy mégsem fogott meg benne semmi. Tényleg jijetetlenül picike. Kicsit lehangoló volt a kínyúlt fekete melegítőalsó, melyben ajtót nyitott. Arcra találsz jobbat is, ha akarsz...
Blackangel (28). Panel házban, aranyos kis csajszi, de valahogy mégsem fogott meg benne semmi. Tényleg jijetetlenül picike. Kicsit lehangoló volt a kínyúlt fekete melegítőalsó, melyben ajtót nyitott. Arcra találsz jobbat is, ha akarsz...
Maya(19)-ről tud infót valaki? már nem hirdeti magát...
Szerintem gondolkozz el ezen a gumi nélküli dolgon, mivel az én meglátásom az, hogy a tényleg igényes lányok nem vállalnak gumi nélküli akciót, és ez szerintem ebben a szakmában így is van rendjén.
Hali
Valaki tud -e valamilyen infót Dzsennával kapcsolatban? (pl-en)sem, találtam rólla normális beszámolót ha valaki járt nálla kérem ossza meg tapasztalatait.
Valaki tudna ajánlani pár lányt hogy hova lenne érdemes elmenni?
Sziasztok mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok így előre.Remélem mindenkinek szeretettben és békesékben telik majd el.Adig is várok még mindenkit egész decemberben.sok puszi
Hali! Nem tudja valaki, hová tűnt megint Noémi? Tegnap reggel még fent volt, d.u. már nem. Esetleg tel.szám?
Mr Lassú!
Nauszit jó szívvel ajánlanám, de sajnos elhagyta kis hazánkat.
Helloztok
Valaki tudna nekem tanácsot adni hova lenne érdemes menni??
Azért ne vedd annyira a szivedre,nagyon meg vagyok veled elégedve,nagyon jó vagy!!!
Szeretnék bocsánatot kérni,ha úgy érezted legutóbb ..lehet kaját rendeltem és azért volt,megpróbálom ezek után úgy csinálni a dolgokat,hogy ne forduljon ez többet elő.Köszönöm,hogy figyelmeztettél!!Ezer bocs mégegszer..Puszi: Niki
Hali
Voltam már Nikinél nem is egyszer és csak jó dolgokat tudok mondani róla,viszont az utolsó alkalom nem volt olyan jó mint az előzőek.Mintha kicsit siettetett volna
Utolsó hozzászólás: 2010 szeptember 15.
Ma Október 24-e van, több mint egy hónap, majdnem másfél.
Ennek így nem sok értelme van.
Megér 1 próbát,, minden képp ajánlott, csak a melltartót nem szivesen veszi le szűlés után kicsit aszott lett a melle,de elmegy..a ***moderálva***viszont profi
Üdvözlet!
Arra lenék kiváncsi hogy Nauszi milyen s hogy megéri-e hozzá elmenni?
Valóban öröm újra Nauszi képeiben gyönyörködni! Hát még élőben látni!! :-)
Én hűséges tipus vagyok és Nauszi törzsvendége, soha sem kellett csalódnom benne. Közvetlen, barátságos, a szolgáltatás "direkt" részén túl is abszolút kellemes lány. A "direkt" részek pedig... arról úriember nem ír, magánügy. :-))))
Üdvözöljük Nauszit újra..szintén belevaló csajszika bár nem egy kebel királynő, de ő is top listás.. ajánlott!!valóban halott ez a hely...
De döglött ez a kecskeméti fórum, már két hete semmi új bejegyzés nincs
Nem is tudom, hogy kezdjem a hozzá szólásomat mi egy országosan működő üzlet kötői hálozatnak vagyunk a tagja -i és én és a kollegáim is nagyon meg vagyunk elégedve Nikike hozzá állásával .Sőt nem tulzok,ha azt mondom,hogy országosan is a nagyon jóK között van mi már ,csak tudjuk elég sok helyen jártunk már az országban és láttunk már pár csajt..nem hiába nem könnyű be kerülni a pixisbe és nem hiába van ott az sem ,hogy csak igényeseknek!!most gondold bele magad az ő helyzetébe,PL ha tőled valaki azt kérné akinek nincs foga elől,hogy csókolozzunk..na??te sem vállalnád.. nekünk kicsit más a véleményünk Nikiről ja és hozzá teszem magyar lány !! lNiki NAGYON JÓ VAGY SZERETÜNK ÉS IMÁDUNK!!!a Fiúk..