Hali! Nem tudja esetleg valaki hogy ki Alexa barátnője? MErt ha ő is szimpatikus volna akkor beneveznék egy társastánc tanfolyamra :D
Hali! Nem tudja esetleg valaki hogy ki Alexa barátnője? MErt ha ő is szimpatikus volna akkor beneveznék egy társastánc tanfolyamra :D
Sziasztok.. Angels néven regisztrált nő már megint felbukkant városunkban. Nagyon vigyázzatok!!!!!! . Nekem csakis negativ tapasztalataim vannak Vele kapcsolatban. na meg a vendégeknek! További információt csak is privát levélben küldök. kellemes szép napot Mindenkinek Mia
Nagyon helyes, jobb is ha nem írsz többet.
Már elnézést, de EZT NEM ÉN ÍRTAM!!!
Nézzetek már alaposabban utánna!
Üdv: <nagyutazo>
Claudiat mar nem is latom az aprok kozott... talan elment a varosbol? valakinek megvan a szama? ha igen beirhatna....thx
Szia Nicholas! Már régóta nem figyeltem a topicot csak most olvastam bele. Az a helyzet, hogy egyrészt (életkoromnál fogva) még nincs is gyerekem, másrészt pedig amit Gináról írtam az nem csak személyes tapasztalat volt, hanem ismerősök által elmondott tények. Amúgy pedig akár te vagy Gina akár nem a lényegen - amit már korábban leírtam - nem változtat. Akik akarták már megtudták amit meg kellett tudniuk Gináról, többet én nem kívánok ezzel a témával foglalkozni. Szia!
Sziasztok, Barby Fehérváron jó volt.
Remélem leszel még nálunk. :-)
Szia!
Ízléseddel minden Ok.
De azért vigyázz, tudod: időjárási és Utviszonyok! :-)
<nagyutazo>
Ehhez a Klaudiához simán leutaznék másik városból. Valaki tud írni, hogy tényleg ő van a képeken?
no sikosító.átlagos környék,panel.nem lehúzós.
szia. sikositot hasznalt? milyen kornyeken lakik?normalis, nem lehuzos amugy? en azt hittem eloszor h "nem magyar" es ennek megfeleloen kedves bacsik is lehetnek a hatterben.... az *rait elkuldhetned ...
Hy,
Én voltam pénteken Klaudiánál szerintem 18nagyon vékonyan súrolja.Telefonban kedves kis cserfes volt.Óvszere nem volt nekem kelett vinnem magammal.A lakásban korom sötét hogy véletlen se láaasm az arcát,csokival kínált.Egyből nekiesett a gatyámnak,de amikor be akartam tenni akkor rájöttem hogy valami nem ok.Nem akart neki bemenni....Pedig nem vagyok egy sztár 15/5.Éreztem hogy fáj neki.Elmondása szerint 18éves ***moderálva***
Sokan erdeklodtunk mar Klaudia utan, es igen szerintem sincs meg 18 alja sem.. Nos, a lanyka szo szerint ramnyomta a telefont mikor felhivtam.. Valaki nagyon viccesnek szanta biztos.. Talan ellenorizni kellene azt aki ide hirdetokent regisztral..
Kedves pelé!Én sem írom ki a kisfiad nevét ide,azért mert tudom.Ettől nem lennék egyenes jellem.Nem véleményezlek itt,hozzászólásaid alapján....Hanem inkább a szemedbe mondom személyesen a friss levegőn, egy séta közben, a szabadban a kérésemet, hogy ne írkálj személyes sértődöttség miatt hazug, valótlan állításokat.Én nem a Gina vagyok, mégis meg fogsz ismerni, tudom,és azt is, hogy érted.
Sziasztok!
Hát akkor: Jó hétvégét mindenkinek!
<nagyutazo>
Kecskeméten sok a top modell úgy látom máshol a világon nincs ennyi remélem tényleg azok egyben már nem hibáztam remélem a többiekben sem fogok.
Klaudiáról tud valaki valamit, hogy igazi-e a hirdetése? Csak mert egy közösségi oldalon fenn van mint magán személy, és kora nem üti a 15-öt..
Laura az álltalad megadott telefonszám nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem.
Teljesen igazad van . Ezt nekik kellene megbeszélni és nem itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kellemes hétvégét Mindenkinek
Üdv mindenkinek!
Szerintem nem biztos, hogy ez a fórumfelület a legalkalmasabb az ilyesféle csetepatékra.
<nagyutazo>