Sziasztok!
Klaudia engem is érdekelne. Ha valaki volt már nálla legyen kedves írjon ide róla.! Köszi!
Sziasztok!
Klaudia engem is érdekelne. Ha valaki volt már nálla legyen kedves írjon ide róla.! Köszi!
Kedves hirdetö! A lejárató kampányod kissé durva. Szerinted hirdetne Lara ha ilyen dolgokat müvelt volna mint amiket Te állitasz?Ez rágalmazás és becsület sértés . gondolom tisztában vagy hogy ez mivel jár!
Btk. 179/1: Rágalmazás
Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel (másokra hivatkozva közöl), ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, bűntényt követ el. (1 év)
Btk. 179/2: Súlyosabb megítélés alá esik, aki
1. aljas indokból vagy célból,
2. nagy nyilvánosság előtt vagy
3. jelentős érdeksérelmet okozva követi el a bűntényt.
Btk. 182/1: A 179. és 180. §-ban (becsületsértés) meghatározott bűncselekmények miatt nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valósnak bizonyul.
Btk. 182/2: A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását/híresztelését illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolta.
Nehogy megüsd a bokádat csupán mert féltékeny vagy másokra. . Még akkor is büncselekményt követtsz el ha igaz lenne. Olvasd át szépen és gondolkozz el. További szép napot a kedves fórumozoknak! Mia
Sziasztok! a fiatal kiscsajról (klaudia) ról tud valaki valamit? köszönöm :)
Jó régen nem írtál már be pelé, már hiányoltalak.
Ez a hozzászólás is rendkívül értékes, természetesen mint a többi.
Gratula!
Sziasztok! Szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét ismét, hogy a kecskeméti Gina az aki a különböző nemi***moderálva*** és nem a kiskunhalasi Gina! A kecskeméti Ginát egyébként Tündének hívják, de aki nem szeretne valamilyen betegséggel távozni tőle, az tartózkodjon a megkeresésétől. Többen jelezték azt is, hogy semmilyen időpontot sem tart be, hiába is beszéltek meg vele előre időpontot mert nem tartja hozzá magát a lány. Teljes gagyi a ***moderálva** és m*gb*zhatatlan is.
Kedves Fórumtársaim!
Úgy tűnik számomra, hogy ez a vita kezd értelmetlenül eszkalálódni.
Ugyanazokat a köröket rójuk, holott az egységesen elfogadott vélemény már kialakult:
Akárhogyan is van, kell a munkaruha (annak ellenére, hogy pl. én magam sem szeretem)!
<nagyutazo>
Nem kétséges, IGAZAD van !!!!!!!!! Viszont egyik részröl se hadják el az óvszer használatát! Így talán nem terjed tovább. További szép napot
A nemi betegség nem csak szexuális úton terjed! Elég 1 nyilvános wc, rendszertelen tisztálkodás, kézmosás, fürdő, kórházak intézmények stb tehát mielőtt mindenki a lányokat vádolja előtte gondolkodjon el h hol is szedhette össze ja s kitől... :)
By: 1 Kuncsaft :)
Tele a hócipőm Kecskeméttel! Oké "gyerekek" Akkor vezessünk be olyat,hogy, mindenki eljár dokihoz ,ezzel bizonyítva ,hogy frankó!! Értem ezalatt magamat,mint szolgáltatót,és téged kedves makker! Vica verza...A faxom kivan ezzel a lejáratással!! Ha én nem vagyok,beteg,és nem bujálkodok munkaruhanélkül,akkor te is bizonyíts!! Én felmutatom az orvosi igazolásomat arról,hogy a világon semmi bajom sincs!!! De akkor te is !!! Mert nemi xarságot biza nem csak a csajok terjesztenek!!! Nem kéne a discóban bepálinkázva frenkzni!!! Na persze akinek nem inge!!! De a többiek bekaphatják!!
Tisztelt Utastársaim!
A munkahelyem főnöke váratlanul Kecskemétről Budapestre vezényelt.
Legalább 1 hónap lesz.
Tud valaki ajánlani nekem egy pesti hölgypartnert?
Fiatal, vékony, nem túl magas az ideálom, és persze diszkréció és megbízhatóság(!!!)
Köszi: László
<nagyutazo>
Pl. ilyen a trichonomas
Nem nagy valami egy kis gombát a nyilvános füdőkben is össze lehet szedni főleg a termálvízben.
Nem és vagyok Gibna, meglepődnél ha benéznél a lábam közé. Vajon ezt hogy adta ki az agyad?
Nem szoktam ide beírni de feldühítettél. Azt gondoltam majd abbahogyod ezeket a beirkálásokat de nem.
Mint egy ovodás.
Szia TTT vagy inkább Gina! Nagyon átlátszó amit írtál és egyértelmű, hogy védeni próbálod magad de nem sok értelme van már. Egy biztos, elterjedt a városban, hogy hozzád nem szabad menni és ennek oka van. Megbízhatatlan vagy minden szempontból. Szerintem jobban teszed, ha szögre akasztod a " cipőd".
Inkább influenza mint valami más kedves Úraim! Használjatok óvszert és akkor nem kerültök kellemetlen helyzetbe!!!!!
Kedves Pelé Mikor az első tartalmas hozzászólásodat olvastam előtte néhány nappal voltam Ginánál és mit ne mondjak rendesen leizzadtam. Azonnal bejelenkeztem nemi gyógyászhoz. Megvizsgált és HPV tesztet is csináltattam. Természetesen negativ lett. Én legalább bizonyítani tudom hogy neki semmi baja de te semmit se tudsz.
Azóta többször is voltam már nála mert nagyon magasz szintű szolgáltató. Kérlek tartózkodj ezentúl az ehhez hasonló megnyilvánulásoktól.
Sziasztok! Igazatok van, valóban bugyuta az avendég aki gumi nélküli szolgáltatást is kér. De nézzük azért a másik oldalát is a dolgoknak. Addig nem volna szabad dolgoznia egyik lánynak sem amíg nem egészséges teljes mértékben. Ginát pedig ezek szerint nem érdekli, hogy beteg-e vagy sem őt csak a p*nz érdekli semmi más. Csak hát tudjátok nagyon sok vendég nem csak Ő hozzá jár, hanem más lányokhoz is és viszi tovább a Ginánál elkapott betegségeket. Na ez az ami gusztustalan ettől a nőtől!!!
Hölgyeim!
Egyetértek.
Nos..Nálam is sokszor beprobálkoztak de nem jelenti azt hogy szót kell fogadnom.. Finoman lerázom..de volt mikor eljött és lássunk csodát. Bírta a g u m i t !!! :-)
Meg is érdemli mindegyik aki gumi nélkül gyűri a lepedőt. Akár szolgáltató,akár pasi. Pár nyavajás ***moderálva*** kockáztat a hüly tyúkja.... az uriember meg az állítólagos gumifóbiája miatt... inkább haza viszi a meglepit anyunak :D IDIÓTÁK!!!!