Írj egyet légyszi mert én is készülök hozzá! Privibe is jó.
Írj egyet légyszi mert én is készülök hozzá! Privibe is jó.
nah, megvolt a kis Klaudia... haaaat.. osszessegeben elegge vegyes a rola alkotott velemenyem... ha valakit erdekel irhatok egy reszletesebb beszamolot is.... :)
Kérdeztem már, de tényleg nem tud senki semmit a nádszál karcsú kis Diáról?
Alina a képeit egy Christine Marie LeMaster nevű glamúr modelltől lopta!
persze, alap, ti is segitettetek, most mar csak a levelet kell megvarni, kivancsi vagyok mit ir.... :P
Válaszolni fog. Elküldi a tel. számát és ennyi. Ha felhívod, majd tájékoztass minket légyszíves. :D
fuh nagyon szepen koszi, irtam a kiscsajnak, kivancsi vagyok valaszol-e majd....
mas:
a kulombozo oldalakon hirdeto ALINA-rol van valakinek tapasztalata? milyenek az *rai? tiszta? a kepeken vajon tenyleg o van, vagy csak szedte oket vhonnan?
privátba eltudod küldeni a linkjét?
Ilyen minimálb*r mellett valóban nehez!:P
Kiszallni amúgy kilehet ,csak aztan visszatér az ember.
Az ***moderálva*** még fent van a hirdetése! Vedd tovább! Tedd pénzzé nem használt dolgaidat Magyarország legnagyobb online apróhirdetési oldalán!
Jófogás - Apróhirdetések, használt termékek
fuh hat pont erre nem gondoltam... inkabb azt hittem h szunetet tart.... ebbol a szakmabol nehez kiszallni, mindenki ezt mondja. te BIZTOSRA tudod h abbahagyta?
Valózsínűleg azért nem hírdet mert abbahagyta, ezen nem gondolkodtál még?
nem porog ez a kecskemeti forum :( en meg mindig Klaudia szamat keresem.... :) masok is? :P
Hali! Az érdekelne hogy melyik lány kivel dolgozik együtt ha két lánnyal szeretnék lenni? Esetleg lányok, azon kívűl hogy "a barátnőmmel együtt is tudunk fogadni" egy nevet megadhatnátok, hogy kivel, mert hát végülis a sima látogatásoka is úgy tervezzük hogy tudjuk kihez megyünk :D
Sziasztok. kellemes Május-1ét Mindenkinek!
Tegnap felhivott egy k.korú hölgy és kiabálni kezdett Velem a telefonba hogy márpediglen azonnal szolgáltassam vissza a ruháját és vegyem le a fotómat mert az az Övé..:-) Nos. A fotokon Én vagyok. A ruha az enyém mivel saját kezüleg vettem! talán megártott Neki a nagy meleg:-) Ja igen ..És mindezt magán-számmal...Lilyke
És akkor hol van még Dia és Bianka...?!
Róluk tud-e valaki???
Köszi a válaszért!
<nagyutazo>
igen igen engem is a kis Klaudia erdekelne... mire megtudnam latogatni mindig eltunik a kis draga.. o nekem a legjobban bejovos, fiatal es szep csajszika.. pont az esetem :P
valaki adjon mar egy szamot legalabb... thx!
Sziasztok. Klaudiát már régóta nem látom az apróban. Tud valaki valamit róla? Esetleg telefonszám?
Jóestét mindenkinek!
Valamiféle "szégyenfalat" én is támogatnék, de van abban is valami igazság, hogy ezt teljesen objektív,
elfogulatlan formában szinte lehetetlen megvalósítani.
Van viszont minden fórumtagnak lehetősége itt, nem publikus (privát) felületen egymás között véleményt
cserélni, kritikát megfogalmazni. Én például jónéhányszor kommunikáltam így. Kaptam, és osztottam meg
hasznos tapasztalatokat. Egész jól működik, próbáljátok ki!
<nagyutazo>
szia,én úgy tudom a *** moderálva *** a szégyenfal ,az hirdető-oldalüzemeltetö között zajlik.
nem hirdető-vendég között.másik meg az hogy nehez igazságot tenni,én is küldtem már el vkit igenytelenseg miatt ,aztan en voltam a p@raszt,h mit kepzelek.
sztem meg vendeg -feketelista kellene.