ne ram hagyatkozzatok , nalam a merce nagyon magas!!!! nyugodtan menjetek el hozza, aranyos kedves csaj, hatha veletek mas lesz....
siman lehet h csak nem jottem be neki.... van ilyen.
egy probat meger, majd leirjatok ti is milyen volt :)
ne ram hagyatkozzatok , nalam a merce nagyon magas!!!! nyugodtan menjetek el hozza, aranyos kedves csaj, hatha veletek mas lesz....
siman lehet h csak nem jottem be neki.... van ilyen.
egy probat meger, majd leirjatok ti is milyen volt :)
Akkor én maradok a profiknál elvégre azért megyek, hogy jól érezzem magam és elégedetten kielégülve,
távozzak ez a minimum .köszönjük
Köszi Coldplay 001! Szokatlanul részletes. Ezek a fiatal leánykák se testileg, se lelkileg nincsenek 'bejáratva'. Fő 'erényük' a fiatalságuk. Azt hiszem nem fogok rohanni hanyatt-homlok hozzá.
nos, uraim kozkivanatra a kis Klaudia tortenete velem. :P
megadta a szamat, felhivtam, sikerult talalkozni vele.
kulsore szep, igenyes fiatal lanynak tunik, ruhaban tenyleg olyan mint a kepeken, gyonyoru hosszu haj, mar akinek ez a zsanere, ugye.
levetkozve nekem mar arnyaltabb a kep, a cicik nem tunnek akkoranak mint a kepeken, hat persze uraim hisz tudjuk egy egy jo ruha mire kepes... :) mindazonaltal jol foghato aranyos mellei vannak...feneke szinten jo, feszes, egy kicsit talan az is mas mint a kepeken. puncikaja nem volt teljesen borotvalt, kis szorgombolyag lakozott a labai kozott.apoltnak tunt a lany. 10/7-8 nalam...
hely:
haat ize, az tenyleg ilyen diaklanyos volt, szepen berendezett kellemes lakas, mindazonaltal lehetett vna nagyobb rend is .. (az agyon a cuccok szerteszet)
furdoszoba tiszta,rendezett amde nem erre van felkeszitve szal nem professzionalis.tiszta torolkozo, tusfurdo van. 10/6 a rendetlenseg miatt.
akcion:
nem vetkozott le teljesen, egy kis szoknyat csak felhuzott. alltam es ugy cumizott, kertem h had izgassam kezzel, nem engedte.kesobb lefekudtem a hatamra es o arcal a labfejem fele feloldalt fekudt es ugy cumizott.franciazni szerettem vna ismet de nem engedte. :( AKKOR UGY VTAM VELE H OTTHAGYOM,de ha mar k*f*z*ttem, hat ujra felaltam es cumiztattam, ami nem volt rossz,de akartam h ramnezzen, kisse tobb beleelest vartam, (girlfriend experience!!!) de csak nyomta renduletlenul, a vegen a szajaba elveztem, de ravasz volt kijatszotta, csak az elso loket ment a szajaba a tobbit kezzel intezte, de ment a hajara is, es a combjara is. :)))) megkonnyebbultem azert,vegre megvolt az elso elvezes.cumizas teren raferne egy ksi tovabbkepzes, foleg a nyelvet nem nagyon ereztem, persze ez egyenfuggo, mindenkinek mas jon be.a vegen mar nagyon cibalta a lompost :) 10/7
masodik aktus, mondtam neki h cumizzon fel ugy h a hatamon fekszek es o negykezlab a klasszikus pozban cumizzon, ismet nem tudtam rabeszelni, jott az oldalso poz megint, amit mar egyszer csinalt, kisse nekem uncsi volt dehat nem eroltettem.mikor megvoltam kertem a gumit, es hatulrol allva kozeledtem fele,es nagy meglepetes ert, a lany olyan szuk volt h talan meg a kisujjam is nehezen ment vna be... lassan ovatosan haladtam elore, nehogy fajjon neki, mondtam h szoljon ha gaz van.nem szolt, de nagyon gepelni sem lehetett egyszeruen nem ment.
kertem h valtoztassunk pozt, kisse vonakodott de hanyatt fekudt, nah ugy se volt egyszeru dolgom, a lany kisse furcsan viselkedett, pedig nagyon kedves, baratsagos voltam vele.a labat nem engedte felnyomni igy az elmeny se volt teljes,sajnos :( ismet a kutyapozt kertem, hatulrol inkabb -gondoltam-mert elorol talan el se tudtam vna menni :((((
kozben nagyon felt nehogy elszakadjon a gumi, dehat nem hasznalt sikositot,szuk puncihoz pedig nagyon kell.... mindegy gyorsan belevertem, es kesz.
akcion:10/6-7
lehet h a lany csak azert volt ilyen mert uj voltam neki,nem tudom.. probaltam oldani a feszultseget...
dehat a tobbi sz*lg*ltatohoz hasonlitottam, azok masok voltak.....(pl Lillat nagyon lehetett gepelni, nem szolt semmiert) .nagyon kedves volt amugy, de sztem lenne meg mit tanulnia... latszik meg h kezdo, de van akinek a fiatalsag eleg indok egy latogatasra, van akinek nem... nem vagyunk egyformak.
mindent osszevetve ajanlott kategoria, de kinek mi jon be.o azt mondta eddig mindenki visszament hozza... hat nem tudom.en talan nagyon magasra teszem a lecet....de ezt mar elotte is mondtam neki.oszinten , nem tudom h visszamenjek-e mert azert egy kicsit tobb beleelest vartam. remelem segitettem Neki is (ha olvassa) es nektek is kedves Ferfitarsaim.
mindenkinek szep napot!
meg köszönném bár ide is jó nekem
Ha megtennég, küldjél nekem is egy részletesebbet. A számát már megküldte, de időm még nem volt a látogatásra. Köszi
Írj egyet légyszi mert én is készülök hozzá! Privibe is jó.
nah, megvolt a kis Klaudia... haaaat.. osszessegeben elegge vegyes a rola alkotott velemenyem... ha valakit erdekel irhatok egy reszletesebb beszamolot is.... :)
Kérdeztem már, de tényleg nem tud senki semmit a nádszál karcsú kis Diáról?
Alina a képeit egy Christine Marie LeMaster nevű glamúr modelltől lopta!
persze, alap, ti is segitettetek, most mar csak a levelet kell megvarni, kivancsi vagyok mit ir.... :P
Válaszolni fog. Elküldi a tel. számát és ennyi. Ha felhívod, majd tájékoztass minket légyszíves. :D
fuh nagyon szepen koszi, irtam a kiscsajnak, kivancsi vagyok valaszol-e majd....
mas:
a kulombozo oldalakon hirdeto ALINA-rol van valakinek tapasztalata? milyenek az *rai? tiszta? a kepeken vajon tenyleg o van, vagy csak szedte oket vhonnan?
privátba eltudod küldeni a linkjét?
Ilyen minimálb*r mellett valóban nehez!:P
Kiszallni amúgy kilehet ,csak aztan visszatér az ember.
Az ***moderálva*** még fent van a hirdetése! Vedd tovább! Tedd pénzzé nem használt dolgaidat Magyarország legnagyobb online apróhirdetési oldalán!
Jófogás - Apróhirdetések, használt termékek
fuh hat pont erre nem gondoltam... inkabb azt hittem h szunetet tart.... ebbol a szakmabol nehez kiszallni, mindenki ezt mondja. te BIZTOSRA tudod h abbahagyta?
Valózsínűleg azért nem hírdet mert abbahagyta, ezen nem gondolkodtál még?
nem porog ez a kecskemeti forum :( en meg mindig Klaudia szamat keresem.... :) masok is? :P
Hali! Az érdekelne hogy melyik lány kivel dolgozik együtt ha két lánnyal szeretnék lenni? Esetleg lányok, azon kívűl hogy "a barátnőmmel együtt is tudunk fogadni" egy nevet megadhatnátok, hogy kivel, mert hát végülis a sima látogatásoka is úgy tervezzük hogy tudjuk kihez megyünk :D