Valaki más?
Kit érdemes meglátogatni?
Én már teljesen elvesztettem a hitem :D
Valaki más?
Kit érdemes meglátogatni?
Én már teljesen elvesztettem a hitem :D
Üzenet:Adam Kecskemetnek: a következő hölgyek. Cicus 30,Anna 24, Sofi 26, Jázmin 24,Liliom 21, Laura34, Cher 35, nevű hölgyeket csak ajánlani tudom,nem fognak becsapni,amit mondanak előre azt megcsinálják,és felejthetetlen emlékben ressz része az embernek.a felnem sorolt hölgyek 80- 90 százaléka ,,,,,,és ebben Neked is igazad van,,,,,,, *** moderálva ***,nem csinálja meg a megbeszélt dolgot rendesen az utólsó 10 százlék meg szegényes étrenddel várja a kikapcsolodni vágyókat ők a semleges csoport. A *** moderálva *** vannak többségében,de egyet mondok Önnek,és a többi honfitársamnak hogy ez az arány más városban, faluban, dűlöben sincs másképp.*** moderálva ***vannak,voltak és lesznek mindig is,és ezt ha nehezen is de el kell fogadnunk.Neveket Szolnok városból tudok még megadni Önnek,*** moderálva ***
Kecskeméten a Kolozsvári utcát nem ajánlom senkinek sem,mert a hölgyek akik ott vannak,nem túl kedvesek,nem csinálják az előre megbeszélt dolgot,némelyik egy kicsit még fényezi is magát.Nem vendégszeretőek. szóval kerűljétek el azt az utcát,ha nem akartok magatoknak egy rossz napot!
Niki 30,, és Regina 22,, nevű hölgyekről már írtam még november 26-án,csak nagyon lekerűlt az aljára az az írásom.Ha még nem olvastad,akkor olvasd el,ha meg már olvastad,akkor ne feledkezz meg róla,a nagy karácsonyi rohanás sündőrgés forgás közben.Hasznos lehet a dolog.
Jo lenne,ha be fejeznéd mások le járatását feleslegesen erőlködsz ettől nem lesznek többen nálatok Te szavahihetetlen bohóc.
Sziasztok!
Renivel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
nemrég voltam ,,Kriszti 30,, nevű hölgynél,aki nagyon kedves,és ügyes,mellesleg olyan gyönyörű kék szemű,és arcú mint egy kis angyal.Cicus 30 nevű hölgygyről már szó volt korábban,mint a város krémje aki a férfivágy tökéletes kielégítője,és nem okoz csalódást.Cher 36 és Liliom 21 nevű hölgyekről is szó volt korábban akik ha nem is annyira profik,de rendesek, odaadóak,és megbízhatóak.
Sziasztok, szeretnék kiemelni egy hölgyet pár napja voltam nála, a hozzászólások miatt nagyon kíváncsi voltam rá, ezért meglátogattam Cicust. Na ez volt életem egyik legjobb döntése :) Uraim ha valaki normális nővel szeretne kikapcsolódni, akkor Ő bizony az, sokan írtak már róla és nem is a cselekményeket akarom ecsetelni, az tökéletes volt mintha a kedveseddel lennél, sőt a volt párom nem volt velem ilyen figyelmes soha, ennyit erről. A szoba kicsi, de nagyon hangulatos otthonos, belépéskor kedvesen üdvözöl, leülünk beszélgetés és egy teljesen nyílt, kedves, tiszta tekintetű Nőt ismersz meg, akivel nagyon kellemesen lehet társalogni kellően intelligens és figyelmes. Ehhez persze nyitottnak kell lenned és érettnek hogy megértsd milyen szinten van ez a csaj. A beszélgetésben disszkréten kérdezi mit szeretnél és teljesen figyelmesen meg is teszi, ami a keretekbe belefér. Ha igazi nőként bánsz vele meghálálja, sőt élvezi, azon kevesek közé tartozik, aki önszántából csinálja, nem undorral és kelletlenséggel, neki vannak céljai. Megemlíteném h vannak olyan barátnők, akik többet elvesznek egy párkapcsolatnak nevezett valamiben kevesebb háláért,(hogy a szeretet szót ne is használjam) az ilyenekre szerintem azok a szavak, amiket az örömhölgyekre oly sok módon használunk is kevesek. Visszatérve többet kaptam tőle, mint gondoltam volna, nagyon kellemes beszélgetéssel zárult a találkozás, ami legalább olyan üdítően hatott rám mint az előzmények. Vigyázni Rá!
Luca!
szombathelyre mikor jössz???
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Egy pozitív véleményt osztanék meg Kata 40ről.
Felhivtam nagyon kedves barátságos volt és az á*ai is átlagosak, meg is beszéltük az időpontot.
Itt jön az hogy egy 30as 40es nő sokkal odadobb a 20évsnél, Kata is ilyen volt. Amit megbeszéltünk azt is nyujtotta. A képei maximálisam fedik a valóságot amitől féltem kicsit mert tudjuk hogy nem mindig az van a foton mint akivel találkozol. Összegezve végre kellemesen csalódtam. Ajánlott kategoria!
Sziasztok ! Kecskeméten hirdető Lilien 27 éves csaj igazi ,idegbajos,agyament !
NEM AJÁNLOM SENKINEK ! KAMUSI !
IGEN, így van ..igazi Isten nő .. Ajánlom mindenkinek !
Üdv!
Ennek csupán az az oka, hogy egy *** moderálva ***, ahol "nem jó lányok" vannak, ott ez a szöveg egy másik lánynál fent van. Innentől kezdve mindenki kitalálhatja az okát. :)
Sziasztok Naussziról nem tudtok semmi infót?
Sajnos semmit, de jó volna, ha feltűnne újra.
Bella26 van valami info?
Hímtagtársak!
Akimár járt az alábbi hölgyeknél azt arra kérem ne tartsa vissza az isnereteit írja le segítségnek, hogy könnyen tudjak dönteni!
Alexa(41) --- Nagyon érdekelne!
Gia(36) --- Mennyire műanyag?
Niki(30) --- Sok kétes dolgot olvastam róla. Mi az igazság?
Maya(18) --- Milyen korú és milyen népi? Nagy tekerős, vagy csak mellébeszélés a hirdetése?
Melyik mennyire megérős? Rózsák száma?
Kit ajánlanátok ezek közül?
És, ki az aki egyedül rendel? Jobb az, ha más szobára nem kell állandóan figyelni.
Együttfürdés, smárcsata melyiküknél elfogadott?
Hangszerszólóban hol van a legnagyobb tudás?
De sokminden mást is írjatok le!
Alexa41-hez megéri elmenni a képeken ő van franciája nagyon jó de mindem másban is ügyes.
Sziasztok! Járt már valaki Dittunál? Nagyon érdekelne.. Csak nem akarok lyukra futni!
Üdv uraim!
Virág 33-ról írnék pár gondolatot. Én sopronban voltam nála kb 3éve. Akkor is 33éves volt. (lehet h hallhatatlan?)
A képei ugyan ezek voltak. Őt ábrázolják,az stimm, csak amikor én voltam nála akkor ezeket a képeket néztem, és amikor ajtót nyitott, legaláb5,de inkább 8évvel időssebb volt. Azóta a képei nem változtak. A mellei szilikonok az igaz,de már akkor is eléggé lógtak.
A teljesítményről: életem egyik leggyengébb élménye fűződik hozzá... Nem bunkó,de semmi élet nincs benne,se jókedv, se semmi...
Mindenki dönts el maga, hogy van e fölösleges rózsája amit ki akar dobni.
Kb ha hasrafeküdtem volna és kiveremmagamnak ugyan ott lettem volna....