Sziasztok! Lolen-röl irnék pár szót: Senkinek nem ajánlom! Nagyon béna! Hisztis, és nem csinál semmit,csak fekszik mint egy darab fa! a kedvessége a béka segge alatt van! És még drága is! KERÜLJÉTEK!
Sziasztok! Lolen-röl irnék pár szót: Senkinek nem ajánlom! Nagyon béna! Hisztis, és nem csinál semmit,csak fekszik mint egy darab fa! a kedvessége a béka segge alatt van! És még drága is! KERÜLJÉTEK!
Dórikával kapcsolatban van-e valakinek valamiféle tapasztalata?
Annyit tudok csak, hogy Szegeden űzte eddig, de valami oknál fogva egyre többen "költöznek" Kecskemétre.
Garbolino84!
Szia!
Irisznél még nem jártam de:
,,Cher 36,, és Liliom 25,, nevű hölgyeket tudom neked ajánlani.Voltam már náluk nem egyszer kétszer,és jók a tapasztalataim.Viszont van még egy harmadik nevű hölgy ő pedig:Kriszti 30 nevű hölgy.Ő egy rendkívűl aranyos ügyes belevaló csaj,igazi barátnő félingben lesz részed nála,olyan mintha a barátnőddel,vagy a feleségeddel lennél.Kriszti nem csak Kecskemét,de az egész régió egyik legnagyobb,legtutibb fogása.Semmiképp ne hagyd ki!
Bubus01!
Én voltam már Reginánál,de még a masszás előtt!
A leírás alapján valószínűsíthető,hogy már csak masszást vállal be!
Sziasztok!
Egy Kecskeméti lányról kérnék véleményt és ha lehet elérhetőséget, mert hol aktív az oldalon hol nem.
Nemrég Sissy 21 néven volt fent, még 2015-ben voltam nála, akkor jó élmény volt, akkor még kimberly-ként futott a Séchenyivárosban.
Valaki volt még nála? Megérni várni még ismét aktív lesz vagy nézzek ki mást?
Én már jártam ,,Zoé 32,, nevű hölgynél,és enyhén szólva elég lekezelő a stlílusa neki.Igényes magára adó uraknak nem tudom feszelgős stílusa miatt ajánlani.
Szerintem mindenki döntse el milyen vagyok nem lehet mindenkinek mindig jo napja és igenis aranyos kedves és jó fej vagyok mindenki a saját tapasztalata alapján döntsön!
adom
nem ajánlom
Shila 30 Zoé 32 NEM AJÁLOM SENKINEK KAMU KÉPEK 0teljesítmény
Zoé 32 már többször jártam nála mindenkinek szívből ajánlom kedves odaadó cserfes .Kedves menőmanó biztos tehettél te is róla hogy nem volt meg a kölcsönös szimpátia.Nem lehetnek kamu képek az oldal nem engedi azokat feltenni .MINDENKINEK SZÍVBŐL AJÁNLOM a képek a sajátjai maximálisan mindent megtett hogy jól érezzem magam.Szerintem mindenki járjon utána ha érdekli.POZITÍV csalódás lesz garantálom!
R.I.P Cicus...:0((((
Nyugodj Békében Cicus :( :(
Mi történt Cicussal?
Drága Cicus hiányozni fog a nevetésed és te magad.A csillagok között tündökölj nem szabadott volna így történnie.
Nem ismertem személy szerint Cicust,de attól függetlenül borzasztó ami történt hisz bármikor bármelyikünkel megtörténhet e féle szőrnyűség..nem érdemel senki ilyesfajta tragédiát,aki ilyet tesz nem ember...remélem megkapja méltó büntetését,ez felfoghatatlan...nyugodj békében...😢
Nem tudok napirendre térni, ami Cicussal történt. Ő egy nagyon kedves, figyelmes, intelligens nő volt, aki művészi sznten értett a csábításhoz és amit csinált azt teljes odaadással tette.
Nyugodjék békében!
Üd uraim! Írjátok meg lécci, hogy mi történt vele. Nem voltam nála, de sok jót olvastam róla. Jövő hét végén megyek magyarba, hétvégén. Utána levő héten terveztem meglátogatni.. :( sokat nézegettem a képeit... Mi történt vele? Szeretném tudni. Köszönöm!
Cicus sajnos múlt hét kedden (06.14) gyilkosság áldozata lett.
Nyugodjék békében!