az ilyet ne sajnáld,olyanhoz menj aki nem 2 percig van kecskeméten,hanem évek óta,és megbízható is.
az ilyet ne sajnáld,olyanhoz menj aki nem 2 percig van kecskeméten,hanem évek óta,és megbízható is.
Sziasztok Zsófi26 és lilly 35 ről van infótok ?
másodikról van,és nem jó,többit privibe ha érdekel,elsőröl nincs.
Na Vki irjon már vmit Melinda 26-rol
Sziasztok!
Tináról tud valaki valamit?
Nagyon dögös, szívesen ellennék vele egy pár órát, ha valóban így néz ki :)
Köszönöm!
Tudomásul vettem
Sziasztok!
Már írtam Kata 26 kisasszonyról, de minél többször van szerencsém hozzá, annál több pozitív élménnyel gazdagodom nála. Rendkívüli módon tiszta. igényes, nála a vendég igényei a legfontosabbak, nagyon korrekt mind idővel, mind a megbeszélt opciók tekintetében. Ráadásul a természet adta szépsége (smink nélkül) annyira elvarázsolja a férfi embert, hogy jó ideig nem is tud másra koncentrálni. Szerintem minden halandó vágya egy ilyen isteni nővel ágyba bújni, akinek megadatik, éljen a lehetőséggel.
Tovább nem ragozom, mert lehet, hogy egyesek félreérthetik, én a személyes élményeimet ill. tapasztalataimat szerettem volna megosztani.
Üdv !
Igen, Kata egy kurózum kecsón. Mennék is hozzá megint, csak kurvára nincs pénzem :)
Na ez jó mondat lett :D elnézést a Hölgytől ha olvasná.
Kerol 22 ről valaki tudna infot rni privibe hol merre mennyiért ? :)
Darkshape!
Biztos vagyok benne, hogy a közzétett tőmondatod a hölgy iránti tiszteletet fejezi ki, de szerencsésebb lett volna egy frappáns összetett mondattal kifejezni a gondolataidat.
Kata szerintem ennyit minimum megérdemel. Nem ártó, inkább építő szándékkal javaslom ezt neked.
Üdv!
Sziasztok!
Egy kezdőnek kit tudnátok ajánlani itt a városban? Lina nevü hölgyet nézegettem, máshol elég jókat olvastam róla, kérdés hogy kezdőket mennyire vállal. Ha van egyéb személy akit ajánlanátok, esetleg hasznos tanács, akkor akár privátban is küldhetitek, köszi! :)
szerintem kezdő,nem kezdő egy kutya.
te nem csajozni mész,hanem üríteni .
egyetártek az előtem hozzászolohoz ebben nincs kezdő vagy nem kezdő ha áll a kakas tele a tár már csak lőni kell ;)
Hello!
A Hajni alias Barbi alias Cllaudia kis szilikonos csaj ismét szexi képeket töltött fel.
Meglátogatnám, de a régebbi beszámolok róla nem túl jók mostanság vki volt nála?
változott a hozzáállása bocsánat hozzáfekvése (máshogy is engedi nem csak kizárolag kutyuspozban?)
én egyszer voltam nála,akkor cumizott gumi nélkül is,de d*gni nem akart,elég szép az ezredes,így maradtunk a cummantásnál.
sziasztok!
A hétvégén megyek Kecskemét környékére, és meglátogatnék egy lányt. Tudnátok ajánlani nekem? Fiatalabb korosztály érdekelne. Barbie, Klaudia, Anna??
Klaudiábol lassan doktorálhatsz,ha kicsit visszaolvasol,többiröl nem tudok semmit.
Tisztelt VL szerkesztőség! Jauzsika mit keres a kecskeméti LÀNYOK között????????
Tisztelt bojti!
Józsika nem a Kecskeméti lányok, hanem a Kecskeméti urak között volt megtalálható :)
Azóta másik helyre költözött (Alsónémedi)