Köszi! :)
Köszi! :)
Vki irjon már Vmi érdekeset Melinda 26-rol
Ha lehet csak tutit
köszi
hol látsz ilyen nevű hölgyet? mert én sehol,legalább is a kecskemétiek között.
Ahogy feltettem a kérdést le is vette a hirdetést
A képek tutik voltak
volt már msákor is fent,csak nem voltam nálla
Vki azért biztos volt nálla
az ilyet ne sajnáld,olyanhoz menj aki nem 2 percig van kecskeméten,hanem évek óta,és megbízható is.
Sziasztok Zsófi26 és lilly 35 ről van infótok ?
másodikról van,és nem jó,többit privibe ha érdekel,elsőröl nincs.
Na Vki irjon már vmit Melinda 26-rol
Sziasztok!
Tináról tud valaki valamit?
Nagyon dögös, szívesen ellennék vele egy pár órát, ha valóban így néz ki :)
Köszönöm!
Tudomásul vettem
Sziasztok!
Már írtam Kata 26 kisasszonyról, de minél többször van szerencsém hozzá, annál több pozitív élménnyel gazdagodom nála. Rendkívüli módon tiszta. igényes, nála a vendég igényei a legfontosabbak, nagyon korrekt mind idővel, mind a megbeszélt opciók tekintetében. Ráadásul a természet adta szépsége (smink nélkül) annyira elvarázsolja a férfi embert, hogy jó ideig nem is tud másra koncentrálni. Szerintem minden halandó vágya egy ilyen isteni nővel ágyba bújni, akinek megadatik, éljen a lehetőséggel.
Tovább nem ragozom, mert lehet, hogy egyesek félreérthetik, én a személyes élményeimet ill. tapasztalataimat szerettem volna megosztani.
Üdv !
Igen, Kata egy kurózum kecsón. Mennék is hozzá megint, csak kurvára nincs pénzem :)
Na ez jó mondat lett :D elnézést a Hölgytől ha olvasná.
Kerol 22 ről valaki tudna infot rni privibe hol merre mennyiért ? :)
Darkshape!
Biztos vagyok benne, hogy a közzétett tőmondatod a hölgy iránti tiszteletet fejezi ki, de szerencsésebb lett volna egy frappáns összetett mondattal kifejezni a gondolataidat.
Kata szerintem ennyit minimum megérdemel. Nem ártó, inkább építő szándékkal javaslom ezt neked.
Üdv!
Sziasztok!
Egy kezdőnek kit tudnátok ajánlani itt a városban? Lina nevü hölgyet nézegettem, máshol elég jókat olvastam róla, kérdés hogy kezdőket mennyire vállal. Ha van egyéb személy akit ajánlanátok, esetleg hasznos tanács, akkor akár privátban is küldhetitek, köszi! :)
szerintem kezdő,nem kezdő egy kutya.
te nem csajozni mész,hanem üríteni .
egyetártek az előtem hozzászolohoz ebben nincs kezdő vagy nem kezdő ha áll a kakas tele a tár már csak lőni kell ;)
Hello!
A Hajni alias Barbi alias Cllaudia kis szilikonos csaj ismét szexi képeket töltött fel.
Meglátogatnám, de a régebbi beszámolok róla nem túl jók mostanság vki volt nála?
változott a hozzáállása bocsánat hozzáfekvése (máshogy is engedi nem csak kizárolag kutyuspozban?)
én egyszer voltam nála,akkor cumizott gumi nélkül is,de d*gni nem akart,elég szép az ezredes,így maradtunk a cummantásnál.