Sziasztok!
A hónap végén Szegedre látogatok néhány napot. Ezer évente egyszer vagyok arra tudnátok ajánlani valakit akit mindenképp érdemes ott meglátogatnom? PM-ben is jöhet, ha esetleg nem elérhető itt mindig... Köszi előre is! ;)
Sziasztok!
A hónap végén Szegedre látogatok néhány napot. Ezer évente egyszer vagyok arra tudnátok ajánlani valakit akit mindenképp érdemes ott meglátogatnom? PM-ben is jöhet, ha esetleg nem elérhető itt mindig... Köszi előre is! ;)
Ha elmész mindent meg tudsz róla. 😉
Mit szeretnél rólam tudni?😘
Vanessza 18 a keresztelői szertartáson Karola nevet vette fel. Okosan a puskával mert fordítva sülhet el, de igy is úgy is sokba fog kerülni.
Bettina 26 Kamu!!!! Vigyázzatok vele!
Vanessza 18 a környéken vadászik, vadászokra. Óvatosan járjatok a puskával. mert a hölgy igen kifinomult technikával szedi az áldozatokat, és ez sok sok anyagi veszteséget jelent, minden jelentkezőnek.
Bella (32) Valakinek van tapasztalata?
privátba meg írhatná nekem köszönöm.
Sziasztok! Írisről tudna valaki infót számomra? Köszönöm!
Hajrá:)
Az nem jó ha személyesen más árak vannak:(
Hello, fiúk!
Amira18 nevű hirdető nem tud pontosan egyeztetni a telefonközpontosával.
Más árak hangzanak el a telefonban, mint élőben a hirdetővel!
A képek is nagyon jól sikerültek, de nem véletlen a "homályosítás"!
Karin 32 .leh*z*s nem ajanlom.gondolom azt
csinalja mint sopronban.
Sziasztok Fiúk! Christin Cintia érdekelne! Írjatok róluk privátban mit nyújtanak?
Lenne néhány kérdésem: valakinek esetleg van-e tapasztalata az itt (is) hirdető Timiről, illetve ***moderálva*** Katkáról? Ezenkívül még arra lennék kíváncsi, hogy ***moderálva*** Rita az-e, aki ott már régebben is hirdetett és hogy ***moderálva*** Reni a "régi" (sokak által kedvelt) Reni lenne? Előre is köszönöm, ha valaki egyáltalán (értelmes) válaszra méltat!
Hello!
Lexiről tudtok e valamit?
December óta nincs.
Mt-k!
Léda és Katka infó kellene!
Nagyon köszönöm!
b.
Köszi az információ, lehet kihagyom őket.
Inkább biztosra megy az ember.
Tiffanynál még nem voltam, de izgat a kiscsaj.
Petránál érdeklődtem még de Katka tájékoztatott, Petra péntek-szombat elérhető.
RedCarpenter ***moderálva***. Elvileg fr*nciska van, legalábbis Katka vállalja, szerinte Petra is.
Állítólag más nincs, de ki tudja. Jó testű a kis szöszke. :) Majd holnap megérdeklődöm.
Ellenérték a szokásos masszázs ***moderálva***.
Üdv
Hali!
Én még a Retek utcában voltam nála.Roma csaj,ami nem is lenne baj. Alapban nem éppen vidám a hangulata,inkább olyan "muszáj" szagú....
Ar arcán van egy hatalmas anyajegy.Alkatilag nincs benne hiba. Éppen jó formában voltam: csak a szokott bejáratot használtam, de azt sikerült nagyon keményen. Kimerítettem a fél órás intervallumot.... fujtatott is a végén :D De nem vágyom vissza.
Panka szintén roma.....telefonban a hangja még nem ad elég bizalmat ahhoz,hogy kipróbáljam....Véleményt várok:)
Hello!
Azért köszi. Majd látom.
Na itt meg aztán megy a moderálás ezerrel
Hi!
Igaz nem engem kerdeztel, de valaszolok azert ra:
Szuk fel eve voltam nala. A plaza melletti ***moderálva*** fogadott.
Szerintem nem ajanlott kategoria:
Felhomalyos szobaban fogadott, alig lehetett latni valamit.
A p*po ugyan valalta, de folyamatosan nyafogott, hogy faj, ...
Arai:
***moderálva***