Ha már otthon voltam 2 hetet nem unatkoztam:
TS Sonya - szerencsére egy ideje visszatette a "főhadiszállását" Győrbe, csak más helyen mint anno. Hatalmas mellei lettek, pedig az előző se volt éppen kicsi. De ezt már tavaly év végén is megállapítottam, de akkor nem írtam le ide, most pótoltam. Hozta a minőséget most is amit megszoktam tőle.
Még mindig tartom, az egyik legjobb testű transz.
Trans Electra - (régebbi nevén TS Melanie, így többen ismerhetik). Előző hétről. Bevallom sokáig gondolkoztam menjek-e, mert ugyan voltam már vele, de a gumis francia oda-vissza alapon annyira nem hoz lázba, de az anális szex és az formás popsija kárpótolt. Hiba lett volna kihagynom, főleg mivel nem fix helyi hirdető ki tudja mikor leszek vele ismét.
Lea - nyilván nem 18, hanem valószínű több, de tényleg fiatal. Itt bevállaltam a rizikót, teljesen vakon mentem, de nem volt gond. Fiatal tini transz és valóban potens az intimje amit ír és nem is kicsi.
Martina - őt sose hagyom ki, mikor otthon vagyok és ütközik az utunk, még mindig ő a nagy kedvencem és megint nem elégedtem meg 1 alkalommal hanem mentem vissza repetázni.
Ők voltak a hirdetők, többi CD/fiús egyéb dolog úgyse tartozna nagyon ide
Folyt. köv. nyáron