Egy kis update - hátha feléled a topik és nem csak én írom ide a beszámolóim
Bő 1 hónapot voltam Magyarországon, nagy reményeim voltak, de a "városom" szinte kihalt
Időrendi sorrendben haladva:
Első hét: Martina - mivel kedvencem, sokszor voltam vele (4 éve volt az első találkám vele) hozta a kötelezőt, többször is mentem hozzá, mivel 5 napot volt itt, így volt rá lehetőségem.
Második hét: szó szerint a nagy semmi. 1 transz hirdető volt itt, nevét nem írnám le, főleg mivel nem is jártam nála soha, nem akarom így lehúzni, de maradjunk annyiban messze nem az én esetem, így nem is mentem. Bár hét közepén megjelent Zara, mivel 2-3x úgyis voltunk együtt már, belelkesedtem, erre nem is volt itt, hanem Pesten, csak nem írta még át a hirdetését
Harmadik hét: jött 2 új versenyző, mentem is hozzájuk:
Nehir - mivel gondolom ez érdekli a többséget rögtön ezzel kezdem: valóban vékony, valóban méretes intimmel. Normális szexpartner, feneke is jó. Mellét nagyobbra megcsináltatná előnyére válna neki is. Arca kicsit karakteres, de összességében nem bántam meg. De a 19+ életkort úgy számoljátok hogy kb. 25
Aliz - másabb alkat, mint Nehir, de változatosságot kedvelem. Arca kissé másabb, mint a képein, de ez látszott is a sok retus/filter miatt. Így emiatt óvatos voltam, de amiért mentem, megkaptam. De Nehir jobb volt.
Negyedik hét - pontosan ugyanolyan, mint a második hét. Megint 1 hirdető, akihez nem mennék, más meg nincs a műfajban.
Pár óráig mindössze - kedd este - láttam a hirdetők közt egy kissé testes Csilla nevűt. Ha valaki ismeri, tud hasznos infót ne fogja vissza. Én sose láttam még.
Ez volt a nyári összefoglaló ami a hirdetős kalandokat illeti, ha lesz itt bármi élet, majd közlöm a decemberi kalandozásokat