Martina
Sonya
Vagy a husisabb de melles/nagy popsis alkat bejön, akkor Barbie
Martina
Sonya
Vagy a husisabb de melles/nagy popsis alkat bejön, akkor Barbie
Kedves Trans Kedvelők!
Úgy éreztem megérdemel ez a téma egy külön helyet, mert a városi topicokba kinézik a magunkfajtákat. Felvetettem az ötletet a szerkesztőségnek, akik kérésemnek eleget is tettek. Szóval ezúton szeretném megköszönni, hogy létrehozták ezt a fórumot, külön nekünk, szóval hálás köszönetem a magam, de remélhetőleg a többiek nevében is.
De hogy a tárgyra térjek. Érdekelne kik azok a szolgáltatók akikhez érdemes elmenni és kik azok akik kerülendőek.
Magam részéről, olyan hölgyet keresek, aki mindegy hogy hol hirdet, távolság számomra nem akadály. Aktív/uni szerepet kedvelem, szóval olyan hölgy legyen, akinél ez működik. Testi adottságait tekintve, ne legyen vállas, legyen törékeny testalkatú, és szép nőies arcformával rendelkezzen (Csak azért írtam le ezeket, mert a mai világban, a photoshopok és filterek miatt, bárki csinossá és széppé varázsolja magát).
Remélem tudtok ajánlani kedvemre valót.
Mindenkinek kellemes napot!
Kedves felhasználók!
A téma adott, itt szabadon - de feltétlenül kulturált formában - beszélgethettek róla, egymással, egymásról.
A fórum általános szabályai természetesen itt is érvényesek: nem támogatjuk a feleslegesen negatív, a személyeskedő és az alpári hangnemet. A személyes, illetve azonosításra alkalmas adatok közlése akár célzás formájában is azonnali és végleges kitiltással jár.