Ajánlott jó szolgáltató!
Ajánlott jó szolgáltató!
Tisztelettel kérdezem, a Lisa28?? Uraim? Nem szeretném elpillantani a lehetőségét a hölgyikével..
Hahó! Alice elérhetőségét tudja valaki?
Sziasztok!
A Szofi 22 leányzóba tényleg csörgedezik ázsiai vér is? Az adatlapján azt írja félig kínai.
Helló!
Ketrinnél volt már valaki?
Sziasztok! ☺️
A jó múltkor hirdette magát egy fiatal csaj nicol 19 vagy 20 néven
Ő róla tud valaki valamit, tudod vele beszélni, volt nála?
Mert én többször is hívtam nem tudtam elérni folyamatosan ki sípolt.
Sziasztok!
Tud valaki olyan hölgyet aki tudja es szereti is esetleg a nyelves csókot? Köszi a valaszokat előre is! Hölgy is írhat rám! :)
Sziasztok!
Olyan hölgy jelentkezését várnám aki szeret fenekelni hosszan.
Infót ilyen beállítottságú hölgyről.
Köszönöm!
Alice-nek valaki tudja az elérhetőségét?
Sziasztok! Lily rol vélemény?
Hali! Lisa 34 és Lejla 22 valakinek van infoja érdemes meglátogatni őket? Köszi.
Szia! Nem, ö biztosan a régi Emöke! Nagyon vártam hogy visszatérjen és örülök hogy hamar rátaláltam.
Helo.Bujaságangyala.nekem többször volt alkalommal vele erre.(masszázs,utánna aktus).
Tudja esetleg valaki, hogy Carmen 31 (eppen pecsen hirdet) nevu muveszno esetleg milyen felnotteknek szolo filmekben szerepelt pontosan illetve mi volt vagy mi a filmes neve?
elore is koszi:)
Nóra 25 vénkertbe lehetet megtalálni. Egyik törzsvendége voltam, sajnos abba hagyta vendégek fogadását. Ha valaki tud ajánlani egy olyan lányt mint ő volt megköszönném. Nem a korára gondolok hanem a hozzá állásáról, állandóan jókedve volt és mosolygot.
Április 20.- ra keresek lányokat legénybúcsura! Részletek privátva!:)
Legénybúcsúra keresnék lányt/lányokat
Ők engem is érdekelnének. Nagyon is. Telefonban viszont nem volt valami meggyőző, akivel beszéltem így most én sem erőltetem a dolgot.
Engem az Orsika és Viktória duo érdekelne. Biztos volt már vki náluk. Engem főleg a fekete hajú érdekelne. Illetve az, hogy az megegyezik-e a külön hirdető Orsika val? Előre is köszi az információt.
Sziasztok! Debrecenben tudtok olyan maszírozni jól tudó hőlgyet akinél a befejezés akár aktus is lehet. ötletek jöhetnek privátba akár hidető hölgyektől is!