Én nem vagyok biztos ebben azért..... :)
Én nem vagyok biztos ebben azért..... :)
Sziasztok!
Zoé (20)-val kapcsolatban van valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszi!
Rebekaa22 ről nektek mi a véleményetek? Szerintem ezek a mostani képei szépen tükrözik a valóságot! Elég kevés a csinos fiatal lány mostanában sajnos!
Pécsett, az apróban lévő Fanny-nál volt már valaki?
Helló mindenkinek
Kiara 21 valaki info?
Sziasztok Csilla 35 masszőzzel van valakinek tapasztalata? Előre is köszi
Sziasztok Csilla 35 (jelenleg Pécs) masszőzzel van valakinek tapasztalata? Előre is köszi
Sziasztok! Segítsetek! Kit ajánlanátok mélytorkozásra?
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Volt egy hirdető Fanni 21 néven magas szőke hölgy hatalmas gyári cicikkel és brutális testel. Egy időben rendszeresen jártam hozzá és amikor a hirdetése nem volt elérhető telefonon akkor is lehetett vele egyeztetni. Viszont az a szám amit korábban hívtam már nem elérhető. Esetleg valaki tud valamit erről a hölgyről? Életem legjobb szexuális kalandja volt és újra át élnem.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Kedves Emanuel82 nagyon sajnálom,ha Te így tapasztaltad,de tiszteletben tartom a véleményed és megpróbálom ezt építő jellegű kritikaként kezelni és a jövőben jobban odafigyelni az Általad sérelmezett dolgokra!
Hali. Kórház közelében tudtok valakit ajánlani???
Irén 29 ahogy írja c vágányos, ami élőben sokkal inkább látszik mint a képen. Ettől függetlenül nem a lehúzós átverős.
Az élmény olyan semmilyen. Mindenhogy dughatod, de az ahogy a nagy fekete szemeivel üresen bámul, az nagyon kiábrándító. A higiénia se 100%
SZIASZTOK!
ÚJ VAGYOK MÉG A CITYBEN.
ZiTA, TiNUS, BELLA SZOLGÁLTATÓkRÓL VAN vmi infótok?
Nagyon köszi, üdv minden vadásztársnak.
Sziasztok!
Volt valaki mostanában Szilvi32 szolgáltatónál?
Sziasztok!
Nika (46)-ról kérhetnénk pár gondolat sort.
Köszönöm! Teo
Sziasztok. Nyíregyházán Irén 29 és Klára 39 tud valaki infót. Jöhet priviben is. Köszi.
Sziasztok
Szilvi 39 ről valakinek tapasztalata.veleménye. ?
Látom újra rendel.
Sziasztok!
Új vagyok még a városban: van vkinek infója Netty, tinus, Zita hölgyekről?
Nagyon köszi.
Üdv minden vadásztársnak.
anita bellini nekem bejött :)
Sziasztok!
Keresek egy hölgyet akinél tavaly nyáron voltam Nyíregyházán. Akkoriban Roxy(vagy Roxi) néven hírdetett előtte azthiszem Maya néven futott és 3x éves volt, vörös/lilás haj, szilikon cici, piercingek, tetkók és vállalt popsit is. Nagyon kedves közvetlen lány volt és jó szolgáltató, azóta viszont nem láttam egyik ilyen oldalon sem. Valaki esetleg tud róla valamit?