Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dorina 36, Zsuzsa 37, vagy Szöszi 41-el? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dorina 36, Zsuzsa 37, vagy Szöszi 41-el? Ha igen, mik a tapasztalatok?
Kedves Látogatóink!
Kérjük a "valaki tud-e valakiről valamit..." kérdéseiket itt szíveskedjenek feltenni
Sziasztok, masszőzre lenne szükségem aki érti a dolgát, tehát nem tipi-tapi hanem normál massz, amit kellemesen vezet le. Voltam már pár lánynál, Sopronban még nem viszont mennék pont arra.
Néztem Mandát illetve Rebecca-t, melyiküket ajánljátok?
köszi MT-k :)
Sziasztok! Alíz (31)-ről van valakinek infója? Esetleg bárki másról, hogy ki ajánlott/elkerülendő?
köszi előre is :)
Sziasztok!
Valaki tudna nekem némi infót adni Lénuska27ről?
Nem csak a szolgáltató érdekel hanem a "körülmények" is.
•••moderálva•••
Köszönettel: bestfriend
Sziasztok!
Újoncoknak ( akár szüzeknek ) kit tudnátok ajánlani?
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a következőkről: Barbi23. Krisztin21, Dalma26, Linet20, Alíz25, és Roxy22
Köszönöm előre is!
Tudja valaki mi lett Mariannal? (Két hirdetése volt, masszázs és szex)
Voltam nála, de mostanában nem látom ahirdetését, pedig újra mennék.
Helló!A győri transzikhoz jár valaki?Ha igen ajálhatna nekem közülök valakit.Olyat aki normális,és élőben is nőies.
A Győrben hirdető 38 éves Annáról szeretnék információt kérni. Hátulról van róla egy kép meztelenül s egy telefonszám. •••moderálva•••, ott is hátulról látható egy klassz kis bugyiban, gyönyörű feneke van.
Sziasztok valaki volt mar Mia 29 vagy Maya 28-nál?
Valami kis beszámolót szívesen vennék a lányokról 🙂
Koszontem
Sziasztok Vera 22-nél járt már valaki ?
Mendy (28)-nál járt már valaki, tapasztalatok ?
Helló,Makk társak,tud valaki infót adni egy pár tatabányai csajról?:Pamela,Sissy,Szofi,Kitty,és a most éppen nem hirdető Alíz23.
Üdv! Szilvi 23 képeivel szemezgetek, valakinek valami tapasztalata?
Hali mindenki!
valaki tud győr és környékén olyan masszőrt aki tényleg rendes lingam masszazst csinal olyat aki tudja is igazabol nem csak mondja?
privatba is küldhetitek köszi!
Bella25ről van vkinek infója? Testügyileg pipa,csak az arcot nem látom. Zsákba macsekot nem akarok.
Köszi!
Sziasztok! Manda vagy a tiszavasvári út környékén van elérhető leányzó?
Kendra27-ről van valakinek infója? A képei erősen fotoshoposak , de milyen a valóság?
Sziasztok!
Szamiról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok