Sziasztok.
Ninettke befejezte vagy csak nyaral?
Sziasztok.
Ninettke befejezte vagy csak nyaral?
Sziasztok! Debrecenben ismertek sportos, szexin izmosabb hirdetőt?
Sziasztok! Édenről tudtok valamit? 2-3 hónapja nem hirdeti magát.
Ahol legutóbb Seherezádé is volt az Anett20-al??
Sziasztok
Tudja-e valaki hogy kik dolgoznak a Meki kornyeken (ahol regebben rendelt Anett, Barbie, Letti, Nily.....).Esetleg ha van beszamolotok annak nagyon orulnek.
Megondolandó akkor :)
Am már volt itt nálunk régebben,és elég sokba fáj az a masszázs no szex ,, pedig csinos kis csaj így fotókon
Vivcsi21?? Valamit Uraim??
Chanel23 képeken okés esetleg valami info vagy járjak magam utánna.. .. csak most nincs szabadidőm csak minimális. :(
Tami (34) van valakinek tapasztalata a hölgyröl?
Sziasztok. Lau42 Győrben rendel. Valaki tudna egy beszámolót adni róla. Köszi
Lina 19-ről van valakinek infója?Jöhet privátba is.
Urak, Ninettke, Anita Bellini hova tűntek?
Van hölgy aki Szlovákiából hirdet :)
Sziasztok! Derék utcán tudtok ajanlani valaki vagy itt a közelben?
Sziasztok!
A Kecskeméten hirdető Pamy-ről elvileg fellelhető videó, ami nyilván nagyon érdekelne. Tud valaki segíteni a megtalálásában?
A jelenlegi napi/heti ajánlatom az Any37, Bársony, Liza37 ! Pardon, hogy vettem magamnak a bátorságot elsőként az ajánlásra..! Akiket felsoroltál azokkal pont felúsztál volna és jó eséllyel még a kedvedet is szegte volna ettől a sporttól!? Hiába van 100 fölött a jelenléti ív, itt változás jó értelemben akkor van, ha valaki idecsapódik az adott hétre a jobbakból.
sziasztok, eddig főleg csak nézelődtem, de most összekaptam a "bátorságom" és fel akarok keresni egy hölgyet, de nem tudom kit lenne érdemes :)
Párat kinéztem már, max 30-35 éves kor, 165-170 centi, vékonyabb leányzó jöhetne szóba, de inkább 25 és 165 alatti pici, fiatal.
Őket néztem ki, légyszi segítsen aki már felkereste őket
Bársony - tudom hogy ő az etalon
Lola 19 - róla elég vegyes dolgokat olvastam
Marcsi 26
Liza37 - ő kakukktojás a kora miatt, de irtó erotikusnak tűnik
Izácska 35 - egy mérettel nagyobb mint az ideál, de azok a cicik erősen elgondolkoztatnak
Laura 22
Maya 20
Vanda 26 - a kültéri fotó az autókkal azt sugallja hogy ott van, ahol elég sok hirdető is. Nincs róla erotikusabb fotó, lehet ezért érdekel annyira.
Kira 22 - alap a popó is? :O
Zoé 24
Laura 24
Anitabellini - hát őt meg már láttam :)
kicsit sok lett, de nem tudok tényleg dönteni. Még soha nem voltam ilyen helyen, ezért valaki olyan kellene, aki nem idő nézegetős és nem jut eszembe közben hogy hol is vagyok.
Sziasztok!
A Kecskeméten hirdető Pamy-ről elvileg fellelhető videó, ami nyilván nagyon érdekelne. Tud valaki segíteni a megtalálásában?
Sziasztok,
a keszthelyi Vanessáról tud valaki bővebbet?