Sziasztok.
Tudnátok a városban olyan hölgyet ajánlani, aki valós mélytorokkal hirdet?
Sziasztok.
Tudnátok a városban olyan hölgyet ajánlani, aki valós mélytorokkal hirdet?
Sziasztok!
Nem igazán vagyok járatos mostanság Debrecenben, ezért a csalódások elkerülésének érdekében szertnék tőletek kérdezni.
Van-e, és ha van, ki/kik azok a lányok aki/k értékelhető előadásmódban tud/nak mélytorkozni?
Ha esetleg semmi tapasztalat e-téren, olyan hölgyet tudtok-e nekem ajánlani, aki igazán bőnyálasan képes franciázni.
Mindenkinek köszönöm előre is a fáradtságát, aki reagál erre a bejegyzésemre!
Sziasztok! A Torockón van ma valaki? Privátban is jöhet!
Szasztok.
Maya 29-ről hol találni infót?
Anno az elején majdnem rászaladtam, de a telefonban is elhajlította a teret, túlszámolta az extrákat is. Kicsit jegeltem a storyt..
Hali! Tudja valaki, hogy Nyíregyházán mikor jön vissza Anett35?
Kedvenceim:Kriszta, Linda, Zsuzsa már abbahagyta nem szeretném ha ő is a karrierje csúcsán befejezné mint Gina művésznőm tette.
Üdv! Alisa 28-nál járt valaki? Különleges lány lehet, mert egyik képénél látszik, hogy görbíti a teret.
Ja, 29 vagyok ezt elfelejtettem))
Sziasztok! Vékony fiatal lány társaságot keresek Nyíregyhza- Vásárosnamény vonalon. Sokat járok a nyaralómba és unatkozom. Hiányzik a társaság és.... Más is....))) (Anyagiak nem kérdés) tothzolika222@gmail
Na üdv
tud valaki itt olyat akinek jó szük a bigája, elmegyek akkor hozzá meg látogatom.
Sziasztok!
Esetleg nem tud valaki olyan hölgyet, aki rendel Hajdúnánáson?
Előre is köszi a válaazokat
Sziasztok!
Éváról (28) valakinek valami infója? Volt már nála valaki? Tapasztalatok?
Köszi!
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy nincs-e véletlenül tapasztalatotok a következő három hölgy valamelyikével?
Köszönöm.
Enikő 54
Gabriella 37
Mia 30 (Sárvár)
Sziasztok.
Légyszíves ajánljatok már nekem egy jó szolgáltatót a valóban 18-23 éves kategóriában.
Vélemény?
Senki nem volt még Rubi 40-nél?
Sziasztok. Nina képei elég jók. Volt már nálla valaki?
Sziasztok!
Pécsett Lily(26)nevű hölgyről (korábban Zoé néven) valakinek vélemény?
Sziasztok. Betty21 és Leona 23 pár napja még más néven volt fent. Volt valaki náluk? Köszi.
Sziasztok Rubi 40-ről tudtok infót adni? Köszi