Üdv! Laura 22 ről valakinek infó van? Aki járt már nálla érdekelne .
Üdv! Laura 22 ről valakinek infó van? Aki járt már nálla érdekelne .
Sziasztok! Valaki járt már Anitabellininél? 23 éves Debreceni lány.Tapasztalatok ?Érdemes meglátogatni?
Sziasztok Bontia Dominarol vélemény ?
Jo csajszi ?
Tényleg egy igazi csokilány érhető el Szombathelyen??? :o
Sziasztok ,
Merci 22 holgyrol van valakinek tapasztalat , velemeny.
Hivtam mar parszor meg egyszer sem vette fel a telefont .
Koszi
Riddick
Sziasztok! Nyíregyházán esetleg tud valaki egy olyan hőlgyet aki vállal esetleg domina játékot? Aki elég jó ebben a szerepben is? Remélem kapok vállaszt amit előre is köszönök.
Vanda 19-ről tud valaki valamit? Debreceni lány.
Sziasztok
Milyen tapasztalaitok vannak lányok elérhetőségével kapcsolatban a hosszúhétvégék alkalmával?
Szombaton, hétfő esetleg kedden van-e nagyobb választási lehetőség az esti időpontokban?
Előre is köszönöm
Üdv. CelticsFan
Szia,
kaptál infót Kingáról?
Sziasztok a fényesudvar környékén lehett találni lányokat és ha igen van e tapasztalat róluk.
Sziasztok,
Lana26-ról valakinek van infója, lesz még valamikor? Nagyon régóta nincs.
Üdv!
Ninánál vagy Linácskánál járt már valaki?
Sziasztok Székesfehérváron és Veszprémben hirdetet sexpartnerként és masszást is hirdetet egy Sojna nevezetű hölgy fekete rövid haja volt test alkata molett korát kb 29-31 között van idősebb nem lehet, azt szeretném tudni hogy ki tud róla valamit mi történt vele fog-e még hirdetni vagy befejeszte végleg.
Sziasztok! Egy anno Kecskeméten(is) rendelő, dúskeblű hölgy elérhetőségét szeretném megszerezni. Milla (35) néven láttam utoljára hirdetni Kecskeméten. Ha esetleg valakinek megvan a szám, ne tartsa magában😀 előre is köszi!
Melyikkel?
Sziasztok mi a tapsztalatotok erröl a monikárol mert szerintem elég kamus
Szara 22 debreceni lányról tud valaki valamit?
Nina szolgltatóval van esetleg valakinek tapasztalata?Köszi!
Sziasztok. nem tud valaki infót egy régebbi győri szolgáltatóról Misty néven? Illetve ha valakimónek van tapasztalata Nina nevű hölgyel kapcsolatban,örülnék,ha megosztaná! Köszi!
Timi 20-ról tud valaki valamit? Debreceni.