Sziasztok infót szeretnék egy szőke 40 nes csajró, a tompán a viztoronynál rendelt vagy 6 eve,maszast csinalt jart e valaki ott erzsónak vagy timinek hivták ismeri e valaki.....
Sziasztok infót szeretnék egy szőke 40 nes csajró, a tompán a viztoronynál rendelt vagy 6 eve,maszast csinalt jart e valaki ott erzsónak vagy timinek hivták ismeri e valaki.....
Üdv!
Lilla42 -ről tudtok valamit? Befejezte a szolgáltatást?
Hello! Lanával mikor utoljára beszéltem azt mondta jönni fog.
Sziasztok tudtok valakit, kihez érdemes menni komáromban vagy környékén?
Sziasztok Vivien 24 Debreceni lányról valakinek valami tapasztalata véleménye?
War schon Jemand bei Niky K ??
Sziasztok! Én szereténk beszélgetni, titkos vágyaimról értekezni, mielőtt meglátogatok valakit. Írok is, de sosem válaszolnak.... szerintetek valamit rosszul csinálok. Laura 22-ről újabb infó van?
Új infó azért nincs, mert a Laura még mindig céges lány. A cég is ugyanaz, két fiatal latin a tréner és most is vállalhatatlan a műsor. Megalázó és méltatlan az összes körülmény: dohányozva fogadnak többen, a fürdő alkalmatlan arra, amire kitalálták, ott jössz rá, hogy ők sem használják. Semmi nem a megbeszéltek alapján halad, mindenki hall mindent, nulla intimitás és mínusz a feeling. Tíz emelet magasban van a C-vitamin koncentráció. Folytassam??
"Titkos vágyak" .."értekezés ezekről" Na szóval, a csajok többségénél ez gáz kategória, kivétel lehet a dominát vállalóknál és akik a simogatást is vállalják opcionálisan. 😎 Ezért nem reagálnak, a többség nem szereti a zűrös zavaros formákat. 🙄 Tehát, válaszolva a konkrét kérdésedre: Igen, mindent rosszul csinálsz.
Az Alexa nevű lányról valaki tud mondani valamit?
( Fehérváron születtem , de ezt a várost teljesen kinyírták a város vezetői. Egy dögunalom ez a város)
Anna 31 nel jart valaki?
Kiránál volt valaki mostanában?
Hali!
Lizáról (32) vmi vélemeny?
Sziasztok!
Kinek van tapasztalata Zoé23-mal?
Nekem latinnak tűnik a bimbói alapján a hölgy.
Várom válaszotokat!
Szép napot!
Sziasztok. Beccával kapcsolatban van valakinek információja? Köszi a segítséget.
Laura 22 Debrecen.
Nem talaltam rola beszamolot, megbizhato, jo? Kepek alapjan jonak tunik. Nem.talaltam beszamolot.
Sziasztok!
Dalma (27) és Adél (30) ról valakinek bármilyen tapasztalata?
Előre is köszönöm :)
Sziasztok , az Alexa nevű lányról van valakinek információja
Miért van az, ha egy lány más oldalon is hirdet, más a magassága, más a súlya, más a kora,...? :)
Heloka. En Nina 26nal voltam. Csak ajanlani tudom. Normalis jofej csak remek hozzaallas.