A pirosruhás a másik hirdető oldalon 19 évesen "Bianka" névvel hirdeti magát. Ehhez már jó vastag bőr kell.
A pirosruhás a másik hirdető oldalon 19 évesen "Bianka" névvel hirdeti magát. Ehhez már jó vastag bőr kell.
Hello!
Victória masszázsa 39, Debrecen.
Van valakinek véleménye, tapasztalata az említett hölggyel? Telefonon keresztül nagyon-nagyon meggyőző.
Köszönöm!
Sziasztok!BÚÉK!Mindenkinek.Tudna valaki infót adni a *** moderálva *** hírdető lányrol,Lemon21?Előre is köszi.
Sziasztok.Merilyről tud valaki infot? Vállal még vendégeket?infot privátba.köszi
Sziasztok!
BUÉK mindenkinek!
Igazán jó erásebb izomlazító masszázsra kit tudtok ajánlani aki nem fárad el fél óra masszírozás után hanem alaposan átgyúr? Alkat, kor nem számít. A masszázs a fontos.
Köszi! :)
Sziasztok Diarol vélemény ?
Ezen a 3on kívül még legalább 3hirdetés is hozzá tartozik sajnos.
Köszönöm az infókat.
Mindenkinek Boldog Új Évet.
Most már csak az a kérdés hogy ki az akihez lehet menni?
Pláne, hogy ezt többször, többen jeleztük, és mégis maradt mind a 3 hirdetés. :/
Mindhárom személyében 1 lány fog fogadni, a piros fehérneműs. Ha a S i n a i utcara hiv akkor felejtsd el. A franciaja a legrosszabb, annyira fogaz hogy ott mar bukik minden, de annyira hogy a szextől is elmegy a kedved. :D
Sziasztok Székesfehérvárra utaznek január elején és érdeklődnek kit ajánlotok akit érdemes meglátogatni lehet fiatalabb is de jobban szeretem a milf kategóriát. Előre is köszönöm! Boldog új évet !
Sziasztok! Segítsetek a választásban. Debrecenben kinéztem három lányt. Mindegyik Kitty24 névvel hirdet. Csinos mind a három. Ha tudtok róluk infót írjátok meg. Írhattok privátban is.
Kérdésem van... Miért van majd az összes hozzászólásom moderálva, vagy átpakolva másik topicba, illetve moderálás alatt hosszú ideig? Remélem jó helyre írtam! ;)
Dzsenifer Lingam Masszázs, Székesfehérvár
Kifejezetten körte cicije kinek van? Szerintetek? nekem legjobban a körte formájú cici jön be. Majd az alma következik a rangsorban. Lényeg, hogy legyen cici. Legyen mit fogni.
Bogi 37.. neki vannak a legszebb cicik az oldalon. Szerintem. Nektek kinek a cicije jön be?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tudtok nekem ajánlani olyan hölgyet, akinek nem teljesen csupasz az intim régiója. Nagyon ki szeretnék próbálni egy ilyen lányt.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Budapesten és környékén kit ajánlanátok aki tényleg ért is a Lingamhoz?
Sziasztok. Van valakinek infója a Szendy masszázs nőről? Régebben Katica volt a neve barátnővel szokott maszirozni.
Hello szeretném megtudni járt e valaki mostanában szilvi (24)nél és hogy mit tud mondani róla. Ha lehet privátban írjatok előre is köszi.