Űdv Makktársak.Valakinek van infoja erről a lányrol?A kereső nem dobott ki semmit.
Űdv Makktársak.Valakinek van infoja erről a lányrol?A kereső nem dobott ki semmit.
Sziasztok! Szeretnék egy transzit kipróbálni. Kinek milyen tapasztalata volt? Kit ajánlotok? Minél nőiesebb legyen!
Űdv.Makktársak.Infot szeretnék erről a lányrol a kereső semmit nem hozzott.Priviben kérem.
szilvi 25 röl valakinek véleménye agy tapasztalata ? elég mü nö kinézete van .
Sziasztok!
Bianka 24 röl valakinek bármiféle tapasztalata vagy infója?
Köszönőm
Kar h a cép lányok mindeg a olyanak s a nem oly sszeplányok jokk :)
Fannet se felesegul vene az a lany de ha kitakarit? Nem kel olajozno a lanszot a bisziklén.
Lolennél vagy Mercédesznél volt valaki?
Jol mondod, kerülendő :)
Hali
Gabi (45)-öt sikerült már valakinek felhívni?
Nekem napok óta csak kisípol :(
Sziasztok,
Lora33-ról tud valaki valamit? Nagyon ritkán szokott fent lenni (Debrecen), pedig jó szolgáltató. Köszi!
Abee ról és Málnáról esetleg valakinek infója? ritkán jönnek, kb havi egy hetet vannak. a fotóik alapján szépek...sőt... de jó lenne valakitől egy élménybeszámoló.. megköszönném.
Sziasztok,
Elza hercegnőről aki a lenti rovatban hirdet vmi infója vkinek? Üzeneteket várom privátba. Köszi
Sziasztok! Egész véletlenül tudja valaki az Ági44 nevű folyoparti hölgy csak pihen-e, vagy nyugdijba vonult?
Szia! Köszönöm a segítséget, sajnos egy ideig nem tudok hozzá biztos eljutni, nem kaptam elsőbbséget és totálkárosra törték az autómat...
Sziasztok!
Valaki tudna infóval szolgálni róluk?
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Fiatal,formás lányok, de semmi sincs róluk!
Nekem ők jönnek be , de nincs tapasztalatom a fizetős lányok terén.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Sziasztok,
a lennt hirdetők közül Elza érdekelne. Vkinek tapasztalat a hölgyel? Köszönöm :)
Sziasztok!
Valaki tudna infóval szolgálni róluk?
Fanni 18
Alexa 25
Elizabeth 27
Fiatal,formás lányok, de semmi sincs róluk!
Nekem ők jönnek be , de nincs tapasztalatom a fizetős lányok terén.
Köszönöm a segítséget!
Üdv
Szia.Kora délután próbáld ha még nem voltál nála.
Sziasztok! Amina25 ről tud valaki infót?
Ilyen mélységekig nem mentem bele a dologba, úgy gondoltam a lényegen nem változtat. 2016 óta én csak hozzá jártam vissza, szép emlékeim maradnak nekem is róla.