Az elozo hozzaszolasomat toroltek, megprobalok maskepp infot szerezni. A szoke, 25 eves, 159 centi magas, R betuvel kezdodik a neve holgyrol valakinek van nemi infoja? Regota itt van es semmi rola.
Az elozo hozzaszolasomat toroltek, megprobalok maskepp infot szerezni. A szoke, 25 eves, 159 centi magas, R betuvel kezdodik a neve holgyrol valakinek van nemi infoja? Regota itt van es semmi rola.
Sziasztok.
Debrecenben Zoé25, Valéria30, Zsanett35-ről szeretnék infó kérni.Jöhet priviben is.
Köszi
Szombathelyen az apróban hirdető Rékáról és Ancsáról tudna valaki infót adni.
Hali !
Nina 21-et próbálta már valaki?
Szombathelyen az apróban hirdető Rékáról és Ancsáról valaki tudna írni?
Már adtam. :D😄
Zoe20 ról vagy lora22 ről esetleg valakinel lenne infó?:)
Jó lenne, ha Celldömölkre is jönnének lányok!!!
Régen nagy divat volt a szolgáltatók körében az "eü igazolás"....manapság megkerdezem hányan jarnak gondozoba v szüresre !?
A kedvencem az amikor a roma lányok kihangsulyozzák , h Romákat nem vállalok.... !?
Sziasztok.
Pár hónapja már nem látom Alexa domina hirdetését. Nem tudjátok mi lett vele?
Fura, hogy nincs egy domina se Debrecenben...
Maya nevű barátnője hirdet még? Régebben együtt is szerepeltek az oldalon
Szia vivien néven van fonf
Jenettről valamkinek tapasztalat? Nem túl kedves a hangja a telefonba és elég negatívak a beszámolói is úgyhogy eddig passzoltam de nagyon jó alakja van.
Szóval ha tud valaki bármit erről a vörös hajú lányról írja már le, akár magánbeszélgetésben is.
Sziasztok
Beírtam a keresőbe, hogy Lénuska, de semmit nem rakott ki. Van ilyen? Hogy valakiről semmilyen írás nem létezik itt és már régóta hirdeti magát?
Hallo,
jelenleg pecsen hirdeto Niki 30rol van esetleg info valakinek?
koszonom szepen!
Debrecenben még aktust is vállalt pár hónapja. Szerintem azóta kapcsolatban lehet :( masszázzsal kapcsolatban , levezetéssrl van valakinek tapasztalata vele? Mozgatja még a fantáziám , de nem tudom mennyire éri meg csak a masszázs.
Üdv! Petra 23-ról vmi. tapasztalat?
Sziasztok! Tina31-el valakinek van tapasztalata?