Űdv Makktársak.Bella21 ről van infoja valakinek?
A keresőbe hiába irtam be semmi eredmény.Privátba jöhet.
Űdv Makktársak.Bella21 ről van infoja valakinek?
A keresőbe hiába irtam be semmi eredmény.Privátba jöhet.
Merciről valakinek valami tapasztalat?
Nézd meg jobban azokat a képeket. A mellei kicsit túl sok photoshopot kaptak.. :)
Fanni 21 nél nem járt még senki?? Azok a képek... Atya ég! :D
Tudtok ajánlani nekem valakit a p laza környékéről
Köszönöm
Privátba is jöhet
Sziasztok
Sziasztok!
Plaza mögötti utcából vagy környékéről tudtok ajánlani nekem ...?
Privátban is jó..köszönöm
Ha szereted ezt a korosztályt nyugodtan mehetsz hozzá, korrekt nő!
Sziasztok!!! Szandra(51) valakinek valami infó? Érdemes hozzá menni?😁😁
Szimi 26-nál volt valaki?
Vélemény?
Két Mézi van vagy a szemem káprázik?
Lina 35 ről van valakinek beszámolója? Érdekelne nagyon, előre is köszönöm!
várost írhattál volna
Sziasztok!
Kérdéssel fordulok hozzátok: Tudtok-e olyan lányt a városban, aki elég vékony (50 kg alatti), de formás, jó segge van, főleg pucsítva... :D , az a "tenyeredben elfér" típusú :D , és igényes, nem kisebbségi, és még a hozzáállása, szolgáltatása is jó?
Régóta keresek ilyet, de nem találok... :( Esetleg azok között, akiknél még nem voltam? Valakinek van valami tippje? Bekánál már voltam... Valami hasonlóra alkatúra gondoltam, esetleg véknyabbra...
Előre is köszi a tippeket! És mindenkinek sok szerencsét a lányokhoz! :)
Akkor ezt megbeszéltük.. :)) kinek a pap kinek a papné... mondjuk szerintem már az is fél siker ha valaki olyan nyit ajtót aki mind testileg, mind alkatilag, nem utolsó sorban bőrszínűleg is megfelel a képen látott valóságnak... Linet 35 ről valakinek beszámolója? fotói szépek.. köszi előre is!
Üdvözlet!
Amina25-ről lenne valakinek infója?
Üdv,
Tud esetleg valaki valamit Lora(33)-ról? Masszázst vállalt, de egy ideje nem látom. Esetleg várható, hogy még visszatér?
Aki volt már Ginger 22-nél az privatban tudna nekem írni hogy akkor most aktust is vállal ha szimpatikus vagy neki ? Láttam hogy mit írt galagonya99 róla és ezért kérdezem. Valakinél történt már ilyen?
Kétszer voltam eddig nala, de csak KF volt, csuszkaval, meg melytorok gumiban. A NF extra.
Sehike visszavonult? Felteszem csak ideiglenesen. Ahogy én látom sok lány úgy csinálja, hogy lenyom 4-5 hónapot, feltölti készleteit, aztán elvonul élni, majd miután elfogyott a rőzse, visszatér.
Sunshine bulin ott volt a város összes milfe?
Ti is láttátok?
A fulos csajok se rosszak, de van jobb náluk.
Pl : Lola ő is fent volt a városban Ivett tel.
Üdv!
Valaki volt már Melinda 19-nél. ....6210 a szám vége