Uraim üdvözletem!
Érdeklődnék esetleg valakinek volt tapasztalata Nyíregyházán olyan hölggyel aki domináns játékokat is vállal?
Előre is köszönöm a választ.
Uraim üdvözletem!
Érdeklődnék esetleg valakinek volt tapasztalata Nyíregyházán olyan hölggyel aki domináns játékokat is vállal?
Előre is köszönöm a választ.
Szia. A Lotti 21-hez nyugodt szívvel mehetsz! Nagyon jól érti a dolgát,és aranyos csinos kis csajszi! Nekem nagyon tetszik!
Na ezt jól látod barátom! Nagyon elszomorító,hogy nincs egy olyan hölgy,aki azért csinálja mert élvezi,és jót lehet vele dugni! Na majd csak becserkészek valakit. :-)
Sziasztok!
Camillanál volt valaki?
Ilyen lányok csak a mesében léteznek, ezek nem szeretik végig dolgozni vagy végig lovagolni a 30 vagy 60 percet🙂🙂😊😉
Nézz inkább másik hírdetőt, halgass rám...😉😉
Sziasztok! Debrecenben Maya (21) Fruzsi(25) Lotti (21) valaki valami infot irna nekem róluk? Nem muszáj itt lehet privibe is. Elöre is köszi
Én hanyagolnám. Túl gyakran cserél nevet, ami már alapjában rosszat sugall :)
Sziasztok.Zalaegerszegen keresnék ügyes kezű Masszőr Hölgyet.Tud Valaki ajánlani???
Carmen 32 Nyíregyházán mit lehet tudni róla? Elég jó az étlap,és szeretnék egy új csajszit felpróbálni. Ui: keresek olyan hírdetőt aki végig lovagol! Nem mondja 1 perc után,hogy fáj a lábam! És nem aranyáron dolgozik! Köszönöm szépen!
Sziasztok! Kit /kiket tudnátok ajánlani egy felejthetetlen éjszakához akik megbízhatók ? Lány párok is jöhetnek ha vannak erre fele.
Sziasztok! Kit /kiket tudnátok ajánlani egy felejthetetlen éjszakához akik megbízhatók ? Lány párok is jöhetnek ha vannak erre fele.:D
Sziasztok. Beatrice-röl tud vki valami infót? Ma elvileg össze futok vele...
Tudtok olyan lányt ajánlani akinél tényleg működik a spriccelős punci /squirt /?
Köszönöm
Amiránál volt valaki? 22 éves nagy szép. Szeretném meglátogatni ezért érdekel valaki volt-e már. Válaszokat előre is köszönöm.
Van valakinek infója, h Dominika 26 meddig lesz Debrecenben? Pénteken értem volna rá, erre ma reggel látom, h akkor nem is rendel. :-(
Ki a Málna? Nincs a helyi étlapon
üdv uraim!
szakértői segítséget szeretnék kérni. 25 és 35 között kit ajánlanátok jó szívvel aki nem robot módjára adja elő a műsorszámot és egyben gyönyörű és szexi is? olyat aki visz egy kis életet és érzékiséget is a produkcióba, nem akarok nagy szavakat használni de pl valódi "barátnőffelinget" is képes mímelni.
előre is köszönöm!
Sziasztok!
Merciröl tudnátok infót adni?
Sziasztok
Merciről tudtok adni valamj infót?