Sziasztok! Becca rol vélemény, jartatok nála? Koszi
Sziasztok! Becca rol vélemény, jartatok nála? Koszi
Sziasztok!
Kendráról tudnátok mondani valamit? ***moderálva*** elvileg a melltartó fent marad végig. Ez valós? A szolgáltatás milyen?
Köszi!
Szeretnék segítseget kérni! Zsofi 34 vagy Triniti 40 Belly 30. Jőhet privátban is ,köszönöm előre is.
Sziasztok!
Bella 25 és Szami 18 hölgyek hozzáállása érdekelne. Mindkettő csinos, mindkettőről jókat lehet olvasni. A valóság is jó?
Várom a segítségeket!
Köszi,
Üdv Mindenkinek!
A holnapi napra tud valaki ajánlani valakit Sopronban?
Renike 19 nagyon eltűnt, pedig az egyik legjobb volt Szombathelyen. Vagy más néven megtalálhato?
Krisztivel van valakinek tapasztalata?
Sziasztok. Réka és Kamilla 24 érdekelne. Ki tud róluk valamit?
A Lola 23 engem is érdekelne ,, ha van infód a csajról és a szolgáltatásáról ,ne tartsd magadba! nagyon újonc véleménye nem érdekel ,, persze jöhet fű alatt is az infó :)
Üdv.kit érdemes mostanában meglátogatni? Régebben én is Lilu nál voltam illetve kertvárosban pár helyen..
Liluról tud valaki valamit?
Esetleg a 40 plusz korosztályból kihez érdemes menni?
hello ..... Pamela 18 ,,vanda úrnő-ről infó kéne,,,danke...
Sziasztok!
Nyíregyházán, Ibolya 35-ről tud valaki nyilatkozni?
Sziasztok! Amandával van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sziasztok ti kit ajánlotok és miért ha Pécsen járok válaszok jöhetnek privátbankár is !
Udv, engem is erdekelne :)
Sziasztok.
Debrecenben tudna valaki olyan lányt ajánlani aki nem csak vállal, de tud is mely torkozni? :)
Sziasztok! Az alábbi lányokról tud valaki tapasztalatot megosztani vagy olvastatok már itt róluk ?
Dettike 32
Szandra 23
Bujaságangyala 37
Anett Masszázsvilága 40
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek.
Todnátok segíteni? Az ünnepek előtt a Dozsa Gy.utcán a villamos megállo mellett rendelo fiatal lsnyrol tudtok vmit,azota keresem...
Köszönöm
Sziasztok! Debreceni dominákkal kapcsolatban van valakinek infoja ? Köszönöm előre is
BÚÉK!
Ki tud olyan csajt (25-35)évest aki benne lenne egy 3-as gabajodásban?
MAGAMAT és az asszonykámat szeretném kényeztetni.
Mert Én megérdemled, ő se fog unatkozni.
Jöhet privátbankár is a név. Szabolcs, és Hajdú megyében érdekel.
Volt valakinek hasonló kalandja?
Csajom nyitott bevállalós. Ilyen csajt keresek 3.-nak.
Csumi.