Sziasztok! Klau (27) hölgynél járt már valaki? :)
Sziasztok! Klau (27) hölgynél járt már valaki? :)
Sziasztok
Lenne esetleg kedve valakinek ellátogatni Almához be dobni őt a közösbe? :)
Sziasztok!
Debrecenben Sheron 19-ről vagy Dasha 20-ról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék,hogy járt-e valaki már Klau (27) nevezetű hölgynél? Ha igen,légyszíves ne tartsátok magatokban az infot! :) Köszönöm
Dominika vagy Diora ????
Dominika és Diora vannak még?
Sziasztok! Dominika ill. Diora van még? Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Dominika és Diora rendelnek még? Köszi a válaszokat!
Vivien21nel volt már valaki? Ady városban hirdet és megmozgatta a fantáziám csak az ilyen kommentelesi lehetőséget letilto lányoknak inkább utána szoktam kérdezni :D
Sziasztok!
Nyíregyházán hirdető Lora 22 leányzóról szeretnék infot, kedvező véleményt még nem olvastam, de nagyon rosszat sem - kérdés megér egy patront vagy erősen kerülendő? Előre is köszönöm!
Helló! Tudtok ajánlani olyan lányt aki a tóciban dolgozik? Köszönöm!
Sziasztok,
a masszorokrol soha nem esik egy szo sem, es a velemenyek mezot is b@szik mindenki kitolteni, aki mar jart naluk. Esetleg van valakinek valami tapasztalata a kovetkezo holgyekkel: Kyra, Molly vagy Victoria Masszazs?
Sziasztok!
Gyorben keresek amator vagy kezdo lanyt, holgyet.
Tudnatok segiteni? Koszonom.
Alízka Sopron de csak kéreti magát telefonba nem mondja csak személyesen olyan segge van pfuuu brutál
Van valakinek pozítiv tapasztalata?
Popo kedvelő hölgyet keresek!
Ötlet?
Alexánál voltam annyira nem jött be!
Lina 35-ről van-e valakinek tapasztalata? Szimpatikusak a képei.
Köszi! N.
Űdv.Makktársak.Nina 24 valakinek van rola infoja?A képek nagyon jok.Privibe kérem az infot köszi.
Lina 35-ről szívesen fogadnék információkat. Nagyon vonzók a képei.
Köszönöm! N.
Sziasztok! Uj vagyok koztetek meg jelenleg, viszont voltam mar par lanynal azert velemenyeket kesobb fogok irni csak osszeszedem az emlekeimet!
Cukorfalatokrol valakinek velemenye esetleg Sehikerol? Aki jart mar naluk szivesen varom akar privatba is a tapasztalatait velemenyeit!
Most vetem észre hogy Sheike elment Debrecenből, remélem még visszatér. Aki volt nála az tudja milyen jó. Addig is nem tudnátok ajánlani valakit aki hasonló hozzá?