Amiránál volt valaki? 22 éves nagy szép. Szeretném meglátogatni ezért érdekel valaki volt-e már. Válaszokat előre is köszönöm.
Amiránál volt valaki? 22 éves nagy szép. Szeretném meglátogatni ezért érdekel valaki volt-e már. Válaszokat előre is köszönöm.
Tudtok olyan lányt ajánlani akinél tényleg működik a spriccelős punci /squirt /?
Köszönöm
Sziasztok. Beatrice-röl tud vki valami infót? Ma elvileg össze futok vele...
Sziasztok! Kit /kiket tudnátok ajánlani egy felejthetetlen éjszakához akik megbízhatók ? Lány párok is jöhetnek ha vannak erre fele.:D
Sziasztok! Kit /kiket tudnátok ajánlani egy felejthetetlen éjszakához akik megbízhatók ? Lány párok is jöhetnek ha vannak erre fele.
Carmen 32 Nyíregyházán mit lehet tudni róla? Elég jó az étlap,és szeretnék egy új csajszit felpróbálni. Ui: keresek olyan hírdetőt aki végig lovagol! Nem mondja 1 perc után,hogy fáj a lábam! És nem aranyáron dolgozik! Köszönöm szépen!
Sziasztok.Zalaegerszegen keresnék ügyes kezű Masszőr Hölgyet.Tud Valaki ajánlani???
Én hanyagolnám. Túl gyakran cserél nevet, ami már alapjában rosszat sugall :)
Sziasztok! Debrecenben Maya (21) Fruzsi(25) Lotti (21) valaki valami infot irna nekem róluk? Nem muszáj itt lehet privibe is. Elöre is köszi
Nézz inkább másik hírdetőt, halgass rám...😉😉
Ilyen lányok csak a mesében léteznek, ezek nem szeretik végig dolgozni vagy végig lovagolni a 30 vagy 60 percet🙂🙂😊😉
Sziasztok!
Camillanál volt valaki?
Na ezt jól látod barátom! Nagyon elszomorító,hogy nincs egy olyan hölgy,aki azért csinálja mert élvezi,és jót lehet vele dugni! Na majd csak becserkészek valakit. :-)
Szia. A Lotti 21-hez nyugodt szívvel mehetsz! Nagyon jól érti a dolgát,és aranyos csinos kis csajszi! Nekem nagyon tetszik!
Uraim üdvözletem!
Érdeklődnék esetleg valakinek volt tapasztalata Nyíregyházán olyan hölggyel aki domináns játékokat is vállal?
Előre is köszönöm a választ.
Most vetem észre hogy Sheike elment Debrecenből, remélem még visszatér. Aki volt nála az tudja milyen jó. Addig is nem tudnátok ajánlani valakit aki hasonló hozzá?
Sziasztok! Uj vagyok koztetek meg jelenleg, viszont voltam mar par lanynal azert velemenyeket kesobb fogok irni csak osszeszedem az emlekeimet!
Cukorfalatokrol valakinek velemenye esetleg Sehikerol? Aki jart mar naluk szivesen varom akar privatba is a tapasztalatait velemenyeit!
Lina 35-ről szívesen fogadnék információkat. Nagyon vonzók a képei.
Köszönöm! N.
Űdv.Makktársak.Nina 24 valakinek van rola infoja?A képek nagyon jok.Privibe kérem az infot köszi.
Lina 35-ről van-e valakinek tapasztalata? Szimpatikusak a képei.
Köszi! N.