Sziasztok! Debreceni dominákkal kapcsolatban van valakinek infoja ? Köszönöm előre is
Sziasztok! Debreceni dominákkal kapcsolatban van valakinek infoja ? Köszönöm előre is
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek.
Todnátok segíteni? Az ünnepek előtt a Dozsa Gy.utcán a villamos megállo mellett rendelo fiatal lsnyrol tudtok vmit,azota keresem...
Köszönöm
Sziasztok! Az alábbi lányokról tud valaki tapasztalatot megosztani vagy olvastatok már itt róluk ?
Dettike 32
Szandra 23
Bujaságangyala 37
Anett Masszázsvilága 40
Köszönöm előre is!
Sziasztok.
Debrecenben tudna valaki olyan lányt ajánlani aki nem csak vállal, de tud is mely torkozni? :)
Udv, engem is erdekelne :)
Sziasztok ti kit ajánlotok és miért ha Pécsen járok válaszok jöhetnek privátbankár is !
Sziasztok! Amandával van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sziasztok!
Nyíregyházán, Ibolya 35-ről tud valaki nyilatkozni?
hello ..... Pamela 18 ,,vanda úrnő-ről infó kéne,,,danke...
Üdv.kit érdemes mostanában meglátogatni? Régebben én is Lilu nál voltam illetve kertvárosban pár helyen..
Liluról tud valaki valamit?
Esetleg a 40 plusz korosztályból kihez érdemes menni?
A Lola 23 engem is érdekelne ,, ha van infód a csajról és a szolgáltatásáról ,ne tartsd magadba! nagyon újonc véleménye nem érdekel ,, persze jöhet fű alatt is az infó :)
Sziasztok. Réka és Kamilla 24 érdekelne. Ki tud róluk valamit?
Krisztivel van valakinek tapasztalata?
Renike 19 nagyon eltűnt, pedig az egyik legjobb volt Szombathelyen. Vagy más néven megtalálhato?
Üdv Mindenkinek!
A holnapi napra tud valaki ajánlani valakit Sopronban?
Sziasztok!
Bella 25 és Szami 18 hölgyek hozzáállása érdekelne. Mindkettő csinos, mindkettőről jókat lehet olvasni. A valóság is jó?
Várom a segítségeket!
Köszi,
Szeretnék segítseget kérni! Zsofi 34 vagy Triniti 40 Belly 30. Jőhet privátban is ,köszönöm előre is.
Sziasztok!
Kendráról tudnátok mondani valamit? ***moderálva*** elvileg a melltartó fent marad végig. Ez valós? A szolgáltatás milyen?
Köszi!
Sziasztok! Becca rol vélemény, jartatok nála? Koszi
hello,Rebi 23-rol kellene valami info,,aki tud,,,,,,,