B.U.É.K. mindenkinek. Kérdésem lenne a Nyíregyházi apróban van egy névtelen nagymellű,nagyfenekű csajszi,nincs valakinek infója róla? Vagy megbízható igazi jó kis milf a régi árkategóriából?
B.U.É.K. mindenkinek. Kérdésem lenne a Nyíregyházi apróban van egy névtelen nagymellű,nagyfenekű csajszi,nincs valakinek infója róla? Vagy megbízható igazi jó kis milf a régi árkategóriából?
Sziasztok! Lotti masszőzről Székesfehérvéron tud valaki infót adni? Köszi!!
Sziasztok.
Keresek egy lanyt aki december derekan a paraszt vezerunrol elnevezett utcaban rendelt. (20-as formas sexi). Ha valakinek remlik segitsen rabukkani... koszi
Sziasztok.
Decemberben volt szerencsem egy fiatal lanyhoz a dozsa kozepen. Azota elvesztettem a kontaktot hozza, valaki esetleg tudna segiteni , hogy ki lehetett? Elore koszonom
Szevasztok hónap Debrecenbe utazók segitséget kérek tőletek . Tudnátok olyan lányokat ajánlani aki (akik) perfekt beszélik a f#anciát?
Sziasztok! Anett Masszázsvilága, Szandra, Bujaságangyala, Dettike, róluk olvastatok már itt, vagy
tud valaki tapasztalatot megosztani?
Előre is köszönöm!
BÚÉK!
Ki tud olyan csajt (25-35)évest aki benne lenne egy 3-as gabajodásban?
MAGAMAT és az asszonykámat szeretném kényeztetni.
Mert Én megérdemled, ő se fog unatkozni.
Jöhet privátbankár is a név. Szabolcs, és Hajdú megyében érdekel.
Volt valakinek hasonló kalandja?
Csajom nyitott bevállalós. Ilyen csajt keresek 3.-nak.
Csumi.
Sziasztok! Debreceni dominákkal kapcsolatban van valakinek infoja ? Köszönöm előre is
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek.
Todnátok segíteni? Az ünnepek előtt a Dozsa Gy.utcán a villamos megállo mellett rendelo fiatal lsnyrol tudtok vmit,azota keresem...
Köszönöm
Sziasztok! Az alábbi lányokról tud valaki tapasztalatot megosztani vagy olvastatok már itt róluk ?
Dettike 32
Szandra 23
Bujaságangyala 37
Anett Masszázsvilága 40
Köszönöm előre is!
Sziasztok.
Debrecenben tudna valaki olyan lányt ajánlani aki nem csak vállal, de tud is mely torkozni? :)
Udv, engem is erdekelne :)
Sziasztok ti kit ajánlotok és miért ha Pécsen járok válaszok jöhetnek privátbankár is !
Sziasztok! Amandával van valakinek valamilyen tapasztalata?
Sziasztok!
Nyíregyházán, Ibolya 35-ről tud valaki nyilatkozni?
hello ..... Pamela 18 ,,vanda úrnő-ről infó kéne,,,danke...
Üdv.kit érdemes mostanában meglátogatni? Régebben én is Lilu nál voltam illetve kertvárosban pár helyen..
Liluról tud valaki valamit?
Esetleg a 40 plusz korosztályból kihez érdemes menni?
A Lola 23 engem is érdekelne ,, ha van infód a csajról és a szolgáltatásáról ,ne tartsd magadba! nagyon újonc véleménye nem érdekel ,, persze jöhet fű alatt is az infó :)
Sziasztok. Réka és Kamilla 24 érdekelne. Ki tud róluk valamit?
Krisztivel van valakinek tapasztalata?