irjatok infót Ginarol vagy vanesszarol!
koszonom!
irjatok infót Ginarol vagy vanesszarol!
koszonom!
Sziasztok!
A hosszúhetényi Szamiról (+36307694•••moderálva•••) van valakinet infója?
Sziasztok
Sziasztok! Van valakinek infója Naomi (27)-ről? Sajnos nem sikerült vele összehozni a talit, első hívásra felvette, meg is beszéltük, hogy egy óra múlva ér csak rá, hívjam később, de utána már fel sem vette a telefont. Van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban? Hozzáállás, élőben a külső, teljesítmény, ilyenek?
Ezen kívül Mia (29)-et is próbáltam hívni, de elérhetetlen. Nem tudjátok miért? Ő milyen? Még nála sem voltam, de kipróbálnám, csak jó lenne egy kis infó róla előtte. Előre is köszi! :)
Sziasztok!
Kiky 30 valakinek van infója róla?
Üdv Urak!
Székesfehérváron Rita(40) hölgyről valakinek tapasztalat?Szemezgetek vele,érdekel a véleményetek.
Köszi!
Hello. Van valakinek információja a Zita(25) hölgyről?
Sziasztok! Lara és Andika érdekelne, esetleg akinek volt tapasztalata, megírná?
Sziasztok! Nem tudtok olyan szolgáltatot aki a Szabadság utca környékén rendel? Előre is köszönöm!
Démonát ajáljátok? A képei elég jók.
Adlinnál valaki? Ki szeretném próbálni.
Vivi 26-ról valaki infót?
Kíváncsi vagyok az ‘adottságai’ra?
Vivi26-ról valami infó?
Sziasztok!BELLA42 nevre hagató ,szolgáltatórol tud valaki adni infót??
Hali
Pécsről kit ajánlanátok?
Szevasztok!
Liza(37)-ről érdeklődnék. Jelenleg Győrben van, de korábban itt tevénykedett. Valakinek valami infója?
Köszi
Sziasztok! A Bella42 hirdetöröl van valakinek valam infója, a hölgyröl? Elöre is köszönöm!
Üdv Urak!
Korinárol tud valaki valamit,vissza vonult vagy máshol van?
Helló srácok. Volt egy Lia nevezetű csajszi,30as éveiben ját az Ószőlőn dolgozott. Nem tud róla valaki valamit? Kedvencem volt,csak eltünt. Pedig nagyon meg.... :-)
Sziasztok !
Zaráról van valakinek infója? Nézegettem fórumot találtam is egypár kommentet de nem vagyok benne biztos hogy ugyan arról a hölgyről szólnak.
Sziasztok! Volt már valaki Kiránál? Ajánlott kategória? Egy beszámolót megköszönnék!