Evi 37-rol van info?
erdemes latogatni?
kepek alapjan nagyon jonak tunik.
Evi 37-rol van info?
erdemes latogatni?
kepek alapjan nagyon jonak tunik.
Latta mindenki, hogy Szilvi 22 visszatert megujult mellekkel?
nagyon fincsinek tunik:)
Lehet meg korai a kerdes, de esetleg Noemi 24-rol van info?
annyit tudok mar, hogy kozarmislenyben rendel.
hozzaallas, kulso?
Sziasztok!
Brenda 32 -ről valakinek valami információja ?
Köszönöm!
Sziasztok!
Csak azért írok, mert semmilyen infót nem találtam Léna 29 -ről. Esetleg ha valaki volt már nála ne tartsa magában :)
Akár privátban is jöhet.
Beszámolót már rég írtam, mert nem is nagyon voltam senkinél egy jó ideje.
Nily-nél voltam még mikor visszatért pár napra. Kár, hogy többet nem tudtam menni. Róla nem írok mert már tárgytalan de úgyis csak ismételném a többieket.... egyik legjobb volt
Sziasztok!
Nekem pedig olyan kérdésem lenne, hogy mélytorkos franciára tudtok-e ajánlani valakit? :)
Mylla 34-nél járt már valaki?
Sziasztok. Karináról esetleg valakinek infója van? Igen szemrevaló már régóta tervezem a látogatását. Köszönöm előre!!! :)
Myra 36-ról kérnék véleményt, tapasztalatot. Akár privátban is.
Köszönöm elöre !
Gemina régóta hirdet itt nem volt nála senki?????
Sziasztok Alíz (19) tudnátok irni róla egy pár soros véleményt ? :D
Olvastam fórumot de nem sok mindent sikerült megtudnom aóezért kértem a segítségetket.
Sziasztok!
Rami 20-ról tudtok valamit?
Sziasztok,keresek egy debreceni lányt aki Nóra 23 néven volt sokáig!!!! Valaki ha tud rólla segítsen!! Köszönöm szépen!!! Szép napot mindenkinek!!
jó franciára tudtok valakit ajánlani?
Dittu eszméletlen jól néz ki! Porcelán baba lehet, akihez hozzáérni se lehet, vagy nyujt is valamit? Szandi tényleg kedves odaadó?
Hali valaki járt már kinga 18 nevű lánynál ha valaki tudna egy véleményt irni megköszöném.
Sziasztok
Dóra 20 hölgyecskével kapcsolatba van valakinek tapasztalata? Szivesen meghallgatnám. Előre is köszi!
Sziasztok! Járt már közületek valaki a balmazújvárosi Írisz Thai masszázs szalonban? Vagy Debrecenben Ziránál, vagy Yvettnél? Milyenek? Ki meddig megy el, és első sorban milyen a higiénia?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok. Még újonc vagyok , nem voltam még lakáson senkinél. Úgy gondolom itt az ideje. 😉Tudnátok tanácsot adni mire kell figyelni.?! Első benyomásra a Pati 31és a Natika nagyon megfogott. Köszi mindenkinek.