Sziasztok! Valaki nem tudja hogy Jessyka 21 nevezetű leányzó rendel-e még?
Sziasztok! Valaki nem tudja hogy Jessyka 21 nevezetű leányzó rendel-e még?
Maya-nál járt valaki milyen? Itt nincsvéleménye senkinek?
Maya milyen? Járt nála valaki?
Ninettke befejezte?
Melyik városban elérhető most? Most milyen "életkorral" jelzett? Pl-ul: 28, 29 vagy..??
Talán csak nyári szüneti Off. Tudod amúgy is, hogy szokott lenni, mivel nagyon régen hajt már, néha ki kell ebből szállni!?
Sziasztok.
Holnap megyek Db.-be. Tudtok ajánlani egy Ninettke kategóriájú lányt?
Köszi.
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni hogy Nyíregyházán massage szeretnék menni boldog befejezésel😀 tudtok ajánlani valakit mert ez lenne az első ilyen massage élményem és nem szeretnék csalódni.
Köszönöm előre is tobábbi szép estét meg kellemes élményeket a hiredető lányoknak meg a lányokat keresőknek.
Welcom! Gondolom a "kategóriát" a külsőre érted!?? Olyan nincs.
Élő performance-ban melyik hasít a legnagyobbat? Mutatványra, külsőre is gondolok, melyik a leg odab*szósabb?
Nálam a Dóra 21 az testre mindent visz!
Köszi.
Nincs mit!
Hello!
Dettike 32 Győr (Rózsaszín melltartós profilkép) tényleg ennyire jól néz ki élőben is mint képeken?
Sziasztok! Debrecenbe tudtok olyan lányt aki szereti a popószexet? Üzenetben is írhattok!
Kit tudnátok ajánlani a fiatalabb korosztályból?
Akik ma is elhetőek!
Sziasztok!
Popsis élményre kit ajánlanátok?
Akár privátban is jöhet
Sziasztok,
a keszthelyi Vanessáról tud valaki bővebbet?
Sziasztok!
A Kecskeméten hirdető Pamy-ről elvileg fellelhető videó, ami nyilván nagyon érdekelne. Tud valaki segíteni a megtalálásában?
sziasztok, eddig főleg csak nézelődtem, de most összekaptam a "bátorságom" és fel akarok keresni egy hölgyet, de nem tudom kit lenne érdemes :)
Párat kinéztem már, max 30-35 éves kor, 165-170 centi, vékonyabb leányzó jöhetne szóba, de inkább 25 és 165 alatti pici, fiatal.
Őket néztem ki, légyszi segítsen aki már felkereste őket
Bársony - tudom hogy ő az etalon
Lola 19 - róla elég vegyes dolgokat olvastam
Marcsi 26
Liza37 - ő kakukktojás a kora miatt, de irtó erotikusnak tűnik
Izácska 35 - egy mérettel nagyobb mint az ideál, de azok a cicik erősen elgondolkoztatnak
Laura 22
Maya 20
Vanda 26 - a kültéri fotó az autókkal azt sugallja hogy ott van, ahol elég sok hirdető is. Nincs róla erotikusabb fotó, lehet ezért érdekel annyira.
Kira 22 - alap a popó is? :O
Zoé 24
Laura 24
Anitabellini - hát őt meg már láttam :)
kicsit sok lett, de nem tudok tényleg dönteni. Még soha nem voltam ilyen helyen, ezért valaki olyan kellene, aki nem idő nézegetős és nem jut eszembe közben hogy hol is vagyok.