Első popó élményre kit ajánlotok Pécsett?
Első popó élményre kit ajánlotok Pécsett?
Sziasztok TINA 46 rol kérnék infókat. Nem hiszem el hogy senki nem volt nála
Tudtok ajánlani vkit első popó élményre?
Hagyd a p*csába. A képeken tényleg jól néz ki, de a helyszínen egy csoffadt 30+ -os vézna (tehát nem 'szép' vékony), semmi-mellű nő fogad. Arcra is gyenge, biztos nem ő van a képeken. Ugyanott rendrl a Bella is, ki tudja még hány néven, hát neki sincs sok köze a képekhez, illetve ő van rajtuk, de már nem olyan karcsú. Viszont a hozzáállása jó volt, csak ezért nem akarom kritizálni, mint szolgáltatót. A képeit kellene frissíteni...
hello olyan selyem kedvelő hölgyet keresek aki igazán fogad és nem használ ki !!!
sziasztok Kinga 28 rol vagy kimberly 21 ről tapasztal vkinek esetleg?
a tetovált lia 24 röl van szo ? mi votl a gond vele ? :D én is néztem már testre jo.
sziasztok szimi 26 rol valakinek tapasztalat ?:
Dominat keresek Debrecen-Nyíregyháza + ésszerű távolság
Sziasztok! A debreceni Lotti 22-ről van valakinek releváns infója?
Sziasztok valaki Szimi 26 nál volt már tapasztalat ?
Menj nyugodtan hozzá, képeihez képest kicsit plusszos de nem vészesen, pont jo! Amugy francia is gumiba volt csak akkoriban.
Szasztok.Tamási környéki Dórirol valakinek tapasztalat vélemény?Ne tartsátok magatokba.Hajrá!!!Szasztok
Szia! Ma voltam nála! Nagyon cuki kis csaj, kedves és aranyos. Az arca nagyon szép, de a teste sem rossz! :) A szex is jó volt, semmi nyafi! Ajánlott! :)
Sziasztok. Nina (37) röl szeretnék infót kérni privátban jöhet akinek volt már vele talija ;)
Sziasztok! Alice-t keresem. Pár napig fenn volt a hirdetése, de elfelejtettem lementeni a számát. Évekkel ezelőtt voltam nála, és felejthetetlen élmény volt számomra. Kérem, aki tud segíteni, az üzenjen. Köszi!
Kerüld mint a sárt!!! 😉😉😊😊
Ha nem aktív a hirdetése feltehetőleg nem fogad vendéget, akkor értelmetlen hívogatni is.
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék volt-e már valakinek szerencséje Katarina nevű hölgyhöz? Ha igen, mennyire ajánlott?
Üdv!
Volt már valaki Nyíregyen Roxi (22)-nél vagy Tamara (23)-nál?