Bella 23-nál járt valaki mostanában? Milyen a kedves hölgy?
Bella 23-nál járt valaki mostanában? Milyen a kedves hölgy?
Sziasztok, szeretnék érdeklődni hogy Alíz nevű lány idén Szolnokon volt, és azóta nem találom, tud valaki valamit róla ? Kecskeméten volt ő
Sziasztok!
Adrienn 26 van valakinek infója róla?
Megköszönném!
Jelenleg, Debrecenben rendel.
Sziasztok! Volt már valaki Letti (19) -nél? Nekem nagyon bejön, jó lenne meglátogatni.
Gloriarol velemeny?
Hol??????????????
Meyik városban???????????????
Lola 23 -nál tényleg senki sem volt még aki megosztaná a tapasztalatait?
Sziasztok ! Idén februárba Szolnokon voltam egy maszázson , Alíznak hívták a lányt, és Kecskeméten volt sokat. Nem tud valaki róla infót ? nagyon bűbájos lány volt.
Üdv! Van valaki mostanában a városban akihez megéri el menni? Dorina (28) leszámitva. Előre is kösz az infokat
de igen
Nem ez a csaj hirdetett nem túl régen (egy éven belül volt) várandósan?
Város: Pécs
Szeretném megkérdezni a Fórum társakat , hogy Vanda aki az apróban hirdet a következő szöveggel: "Vanda — Őrülők hogy benéztél hozzán kedves.
Magára a környezetre igényes vékony lány várja ápolt fiuk férfiak hívását egy kis kapcsolatra"...
Van valakinek tapasztalata vele?
Választ előre is köszönöm
Sziasztok makktársak!
Új vagyok az oldalon. Tudna valaki infót adni nekem Évi (43) röl? Tetszenek a képei.
Köszi nektek.
Hello emberek debrecenben voltam meg 2014ben egy anna 34 nevu szolgaltatonal Anna34 Normál külső,elfogadható arc, formás cicik a bimbó befele fordulva ami zavaró. Óriási pozitívuma élvezi a szexet, de nem az a megjátszósan hanem ténylegesen, ebben ő a legjobb. Akinek fontoss, hogy a partnere is élvezze tudom ajánlani.Aki hozzá fordul ne legyen rest kérni, bevállalós többnyire alapban. Franciája fogazos, amit nem szeretek. Kiválóan lehet vele beszélgetni, tájékozott, inteligens.
Ezt irta az egyik makktars csak azota a holgy total eltunt
Nem tudtok rola valamit?
Itt egy masik is Anna(34): Egy belvárosi panzióban rendel, ahova az amatőr nőismerőseimet is szoktam vinni. Szép, formás mellei vannak, csak nekem fura, hogy befele van fordulva a bimbó. A csókja édes, csak kicsit érződik a cigi. Szereti a kényeztetést, jól nedvesedik. A fr*nciája elsőosztályú, olyat művelt a szájával velem, hogy csak azért megérte vele lenni. Semmi kezezés, totál m*lytorok, élvezettel csinálja, látszik rajta.Amikor már majdnem felrobbantam, védőfelszerelés fel, és úgy meglovagolt, hogy csak na. Hatalmas élvezés, elégedett kuncsaft, a nap további részén huncut mosoly az arcomon., Csak ajánlani tudom. Mar irtam ezeknek a hozzaszoloknak is ha valaki tud rola valami infoval szolgalni rola kerem irjon koszi
Laura 21 lányról van vkinek tapasztalata? Sok a like de mégsincs semmi élménybeszámoló róla.
Na jó, próbáljuk meg ezt a topikot kérdezősködés gyanánt, mert a városokban már tilos, még ha ott is lenne igazánból értelme...
Na szóval, a város Pécs, a lány pedig Viki. Egy vendégművésznő, 27éves, sötét hajú, kék szemű és van neki mellbimbó piercingje. Néha-néha megjelenik nálunk Pécsett, én beszéltem vele kb. 3-4hete, de nem tudtam eljutni Hozzá, mert történt egy kis baleset Vele. Azóta nem volt alkalmam, de lassan szeretnék Hozzá elmenni, és kíváncsi lennék rá, hogy vannak-e tapasztalatok Vele, bármineműek is. Ha olyan, hogy nem publikus (azaz valószínűleg kimoderálják/tatják) én nem sértődöm meg azon, ha a vélemény a virtuális postaládámban landol, én azt is köszönettel veszem. ;) Megnézhető a Kedves Uraim!
Igényes, intelligens, igazi szex-centrikus nő vagyok! Szeretettel várlak Benneteket.
Kérek Mindenkit, hogy számkijelzéssel...Viki (34) - Debrecen
Jázmin(21) lányról szeretnék infót kérni..!.. Miért nem közlik le?
Sziasztok. Valaki tud itt olyan lányt aki sos franciát vállal kedvezö árakkal..?